De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk. 8 Juni ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot 1 September. Het team hier is weer blij dat ik ben komen helpen deze zomer. Dit is alweer de 7de zomer dat ik hier ben om mee te helpen in dit conferentie oord.

2 Hier help ik weer mee met de technische dienst. We gaan weer video opnames maken die worden uitgezonden op de Christelijke tv via de satelliet in het Frans. Dit is een mooie bediening want er is nog erg weinig Christelijke tv in het Frans in de wereld. Buiten Frankrijk zijn er veel landen waar voornamelijk Frans wordt gesproken.

3 Op de foto sta ik met het team hier; van Links naar Rechts; Daniel, Sergine en Andre, Jacqueline, Marbella, Bruno

4 Kijk naar de mooie vernieuwde Christelijke tv websites in het Engels en Spaans. http://God.tv http://Daystar.com http://TBN.org http://Enlace.org

5 Van 7-15 Augustus hebben we weer de grote conferentie in de tent. De tent gaan we 14 Juli weer opzetten. Dan alles in de tent instaleren. Mijn taak tijdens de conferentie is om ervoor de zorgen dat alles technisch goed werkt en de video opnemen. www.ImpactDuPleinEvangile.com

6 Voor mijn vertrek uit Indonesië ben ik nog een week mee geweest met het Oog operatie team. Ik heb mee geholpen alle apparatuur aan de praat te houden. 101 mensen zijn geopereerd en kunnen weer zien. Prijs De Here Jezus.

7 Ik hoop in November al weer naar Indonesië te gaan, dit keer voor 6 maanden. Want er is veel te doen. Ik heb in het Hospitaal wat ondergrondse waterleiding lekkages ontdekt, en die leidingen moeten snel vervangen worden. Ook wordt de voltage van de generators veranderd van 120 volt naar 240 volt. Heel voorzichtig en systematisch moet alles worden overgezet zodat geen enkel apparaat verbrand. Er is heel veel te doen en daarom was het moeilijk om weg te gaan vandaar dat ik beloofd heb eerder terug te gaan. Ik zal nu al mijn ticket moeten kopen om een goede prijs te betalen. Ik bid dat God zal voorzien. www.BorneoHospital.com

8 12 Juni was het een jaar geleden dat 9 mensen, werkzaam in het Hospitaal in Sada Jemen, ontvoerd waren. Het stoffelijk overschot van 3 zijn toen direct gevonden. En Prijs de Heer op 17 Mei zijn 2 kinderen na 11 maanden levend gevonden door Saoedi-Arabische autoriteiten. Hun haren donker geverfd met henna. Lees meer op de links; http://Worldwide-Services.atspace.com http://www.CompassDirect.org/english/country/yemen/19612 http://www.Bild.de/BILD/news/geiseldrama/jemen.htmlhttp://www.Bild.de/BILD/news/geiseldrama/jemen.html (Fotos en Video)

9 Wil je meehelpen met de ticket naar Indonesië. Stuur je gift tgv; “Ticket”. 15 September zijn mijn ouders Piet en Klaasje Huisman 50 jaar getrouwd. Je bent van harte uitgenodigd. Tussen 14:00 – 22:00. Buitenhof 33 8255AW Swifterbant. Zie de nieuwe video van het werk van mijn ouders in de Oekraïne op; www.Stichting-Helping-Hands.nlwww.Stichting-Helping-Hands.nl Op dit moment zijn ze alweer in de Oekraïne voor 2 weken.

10 Mattheüs 5: 11 Zalig zijt gij, wanneer men u smaadt en vervolgt en liegende allerlei kwaad van u spreekt om Mijnentwil. 12 Verblijdt u en verheugt u, want uw loon is groot in de hemelen; want alzo hebben zij de profeten voor u vervolgd.

11 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

12 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

13 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel +31 633738272"

Verwante presentaties


Ads door Google