De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk.

2 Van 9 Juni – 9 September ben ik in Frankrijk om mee te helpen in de technische dienst. De tent conferentie van 8 – 16 Aug is goed verlopen, zie foto’s onder en op de website: www.ImpactDuPleinEvangile.com www.ImpactDuPleinEvangile.com

3 Op de foto ben ik bezig een krachtige gekregen 2de hands afzuigkap te instaleren in de keuken. Het werd tijd om eens de oude afzuigkap te vervangen die veel te klein was voor de keuken. Deze doet het heel goed, en de kok en schoonmaakster zijn blij nu zonder vet aanslag overal.

4 De mensen hier zijn altijd weer blij met mijn hulp hier. We hebben weer veel werk verricht, en de tent conferentie is goed verlopen en mensen hebben fijne ervaringen gehad. We hadden goede gast sprekers, een echtpaar uit USA. Goede prediking uit het Woord van God en er was tijd voor gebed voor genezing en herstel.

5 Zo ben ik elke samenkomst de video’s aan het registeren en de camera mannen te instrueren om de beelden van hun camera’s te helpen af te stellen en aan te geven wanneer hun camera wordt opgenomen.

6 Het hele video team op de foto. Het is niet alleen de video’s filmen, maar ook achteraf editen en reproduceren. Zo maken we lange dagen.

7 Ook hebben we een doopdienst gehouden, waarin 3 mensen zich lieten dopen in het zwembad, en op de foto te zien hoe ze door iedereen gezegend worden.

8 Het is tijd om een andere 2de hands laptop computer te kopen. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken te werken zonder computer. Mijn laptop is al 5 keer achterelkaar gecrasht, met de nare gevolgen van data verlies dus tijd om een andere te kopen. (Mocht een data verwerking niet goed zijn verwerkt, geef het aub nog eens door) En zoals je ziet is een laptop zeer handig om een goed verslag te brengen elke 2 maanden door mijn Nieuwsbrief. Ik heb een goede laptop op het oog die ook videobewerking aankan. Als je wilt mee helpen met de aankoop van een laptop, stuur je gift ovv “Laptop”

9 Zondag 13 September wordt ik alweer 47 jaar oud. Een goed moment om jullie weer eens te kunnen uitnodigen voor een bezoekje. Je bent van harte welkom aan de Buitenhof 33 8255AW Swifterbant tussen 14:00 – 21:00 uur, er is altijd gebak en lekker eten is om 18:00 uur. Tot half november ben ik in NL. In die tijd zal ik werken aan de verschillende websites die ik onderhoud voor zendelingen en Zendings organisaties. Daarna ga ik via Curacao naar Colombia en in Januari naar Indonesie zo De Here wil.

10 Markus 10:39b Jezus zeide tot hen: De beker, die Ik drink, zult gij drinken en met de doop, waarmede Ik gedoopt word, zult gij gedoopt worden,

11 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

12 Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

13 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.


Download ppt "Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272"

Verwante presentaties


Ads door Google