De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041 DanielHuisman@Yahoo.comDanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.comwww.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Indonesië. In november ben ik hier aangekomen, en ik blijf tot Mei. De mensen hier zijn erg dankbaar dat ik als vrijwilliger ben gekomen om mee te helpen in de technische dienst van het zendings Hospitaal Bethesda in West Borneo.

2

3 Samen met wat werkers zijn we begonnen alle waterleidingen binnen de gebouwen van het hospitaal te vernieuwen. Veel leidingen onder de grond lekken en zijn niet meer te repareren. Het is een hele klus en we hopen het in maart af te hebben.

4 2 van de 3 wasmachines doen het motorisch nog steeds goed nadat ik ze handmatig heb gemaakt afgelopen jaren, maar na zoveel gebruik roest het metaal toch wel een beetje weg. Dus hebben we wat metalen platen gekocht en die ben ik er op de foto op aan het lassen. Zo kunnen de wasmachines weer een paar jaar langer mee. De derde wasmachine ga ik nu ook alle bedrading eruit halen en hem ook helemaal handmatig maken.

5 90 bedden in het Bethesda Hospitaal

6 In Oktober 2010 heb ik Jeny ontmoet na elkaar 3 jaar geschreven te hebben. Zo De Here wil gaan we 11-11-2011 trouwen in Chili. Jeny woont nog bij haar ouders en ik mocht bij hun logeren toen ik haar voor het eerst heb ontmoet in oktober 2010. Ik ben er 2 weken geweest, het is een fijn Christelijk gezin. Ook heb ik natuurlijk even de handen uit de mouwen gestoken. In haar huis was er nog steeds een wastafel die het niet meer deed sinds de vreselijke aardbeving van Feb. 2010. Dus wij naar de bouwmarkt om wat onderdelen te kopen. En ik vond een hele handige universele plastic flexibele afstelbare afvoer voor de wastafel. Dus heb ik er gelijk ook maar 5 gekocht voor het Hospitaal in Indonesië.

7 Jeny helpt ook mee helemaal vanuit Chili …

8 Jeny heeft haar eerste taak voor de zending al gedaan. Diezelfde flexibele wastafel afvoer buis die ik had meegenomen om hier uit te proberen paste zo goed en zijn zo bijzonder handig. En ik dacht: “Daar moet ik ooit eens wat meer van kopen:” Op datzelfde moment schreef Jeny; “Jij zit al in de zending, maar ik doe nog niets aan de zending” Toen zei ik; “Nou, je kunt wel wat doen voor de zending …” Toen heeft Jeny vanuit Chili een hele doos van die afvoer buizen opgestuurd en die kwamen na een maand al aan. Ik ga dus langzamerhand alle lekkende afvoeren vervangen totdat allemaal zijn vervangen door de nieuwe.

9 Daniel en Jeny in Chili in Oktober 2010

10  Het scherm van mijn laptop heeft het begeven, hij ging zomaar heel langzaam uit. Ik heb hem toch al weer bijna 2 jaar (2e hands) heel intensief gebruikt. Ik gebruik nu maar even een gewone PC, maar ik zal toch wel weer mijn laptop moeten repareren of weer een (2e hands) moeten kopen. Wil je meehelpen? Stuur je gift ovv “Laptop” Een andere onverwachte kostenpost is dat ik 15 Maart even het land uit moet naar een buurland om een nieuw visum aan te vragen zodat ik hier nog tot Mei kan blijven. Het kost weer wat reis geld waar ik voor bid. Het hospitaal is heel blij met alles wat ik hier kan doen, dus het is de moeite waard. Stuur je gift ovv “Visum”

11 Spreuken 18:22 ¶ Wie een vrouw vond, heeft iets goeds gevonden en gunst van de HERE verworven.

12 11 – 11 – 2011 Daniel en Jeny gaan trouwen in Chili

13 Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

14 Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

15 Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.


Download ppt "Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia +62 81399142041"

Verwante presentaties


Ads door Google