Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Quiz Anne Frank.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Maak een tentoonstelling
Drie wensen van een oude vrouw
Gemaakt door Odessa koorevaar
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
April 2006 Annie M.G. Schmidt school Welkom in de Annie M.G. Schmidt school….. Kunst/cultuur thema: Vincent van Gogh april 2006.
Dominique De Hoon H4A.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Wat is Dutch design week
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Bleu Mount.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
De Olympische Spelen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Thema 7 Les 11a Smaak. overeenkomst = iets wat hetzelfde is als je het vergelijkt.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie.
JUNIOR Mijn vriend.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Lagoonia.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Mijn verjaardag..

Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Prokkelen.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Luisteren en spreken zijn twee verschillende vaardigheden.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Zinnen die doen nadenken !
gezien vanuit het oogpunt van de informaticus
Aquarellen van Marcel REYNAERT.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
terug naar het paradijs
Evaluatie Trainingskamp Cyprus 2015 Scores en reacties deelnemers en begeleiding.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Divergent Schrijver: Veronica Roth Uitgeverij: van Goor Jaartal: februari 2014 Bladzijden: 348.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Escher in het Paleis.
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
Bibliotheek en erfgoed
Transcript van de presentatie:

Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil missen. Glow festival. Ik verwachtte dat het een best leuke tentoonstelling zou zijn en dat het erg mooi zou zijn.

Glow is gemaakt door kunstenaars en designers van binnen- en buitenland. Het is gemaakt in 2011 als internationale lichttenstoonstelling. Robert ten Caten is de organisator van Glow Standbeeld Antoon Philips

Het heet ‘Glow’ omdat dat alles oplicht door de lichteffecten en de projectietechnieken. Álles geeft licht. Het Thema van 2011 was ‘Waan en werkelijkheid’

Door de nieuwe technieken op computergebied is het een waar spektakel. Glow 2011 trok bezoekers. Glow is een lichtkunstfestival dat helemaal in deze tijd past.

Alles is afgebroken na 12 November, de laatste dag dat Glow te bezichtigen was. Volgend jaar wordt de 7 e editie van Glow weer opgebouwd

De Markt

Glow is een lichtkunstfestival dat elk jaar duizenden bezoekers trekt. Iedereen ervaart het anders, maar het is zeker een aanrader!

Dommel fiets tunnel Glow 2011 is wederom een geslaagde voorstelling!

Het van Abbe Museum Ik zou Glow zeker aanraden, het is een tentoonstelling voor jong en oud.