De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Prokkelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Prokkelen."— Transcript van de presentatie:

1 Prokkelen

2 Voorstellen Prokkel-ambassadeurs
De Driehoek: Janet, Sylvia, en Roos

3 Wat is prokkelen? Prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking.

4 Waarom vinden jullie prokkelen belangrijk?
Het is belangrijk mensen te ontmoeten die je anders nooit ontmoet. We merken dat mensen ook blij zijn ons te ontmoeten. We worden er daarom erg vrolijk van . En zo wordt de hele wereld een beetje mooier.

5 Hoe heb jij geprokkeld? Linda (links) werkt bij hotel ten Cate in Emmen, zij heeft ons alles laten zien en uitgelegd wat alle schilderijen betekenen en waarom de hotelkamers en het hotel zelf beschilderd zijn door de Toyisten.

6 Toyisme Studio We hebben een rondleiding gehad door de Toyistenstudio.
Dejo is de oprichter van de Toyisten, die heeft ons alles verteld. Het is een kunstenaarsgroep die in Emmen is ontstaan. Nu is deze groep verspreid over de hele wereld.

7 Toyisme Studio Ze maken mooie schilderijen in verschillende groepen.
Ze hebben meegewerkt aan kunstwerken in Emmen (hotel ten Cate, en de Stip) en ook in het buitenland, zoals in IJsland. Ze dragen maskers als ze werken omdat ze niet herkend willen worden.

8 Wat heb je ervan geleerd?
Dat artiesten over de hele wereld kunnen samenwerken. Als je iets graag wilt, dat je het dan ook moet doen. Dat je mooie dingen kunt vertellen door je schilderijen. Hoe een hotel werkt. Dat de gasten heel blij zijn dat de Toyisten het hotel mooi hebben gemaakt. En wij zijn dat natuurlijk ook. En we hebben toetjes leren maken. En wij vonden het leuk in de Toyisme studio en in hotel ten Cate te zijn. We hebben ook geleerd wat gastvrijheid is.

9 Bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Prokkelen."

Verwante presentaties


Ads door Google