De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project Sponsoring Kenia

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project Sponsoring Kenia"— Transcript van de presentatie:

1 Project Sponsoring Kenia
Door: Daan Höppener en Charlotte Ros

2 Inhoudsopgave Even voorstellen De actie Waarom we dit doen
Waar het geld onder ander naar toe gaat Sponsoring Informatie

3 Even voorstellen Wij zijn Daan Höppener en Charlotte Ros van het Arentheem College in Arnhem. Onze school is nu bezig om geld in te zamelen voor Kenia, een actie van Going Global. Wij wilden graag extra geld inzamelen voor Kenia en daarom zijn we een eigen project begonnen. Wij doen dit door naar bedrijven die wat te maken hebben met onderwijs te gaan en die te vragen of zij wat geld overhebben voor Kenia. Ter compensatie maken wij een verslag voor op de site van het bedrijf en hangen wij posters van het bedrijf in de school.

4 De actie Going Global is een actie van Edukans. Edukans is een organisatie die zich inzet voor onderwijs in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie over Edukans kunt u bezoeken Aan het begin van 2005 konden leerlingen een sollicitatiebrief schrijven. De beste brief werd daaruit gekozen en de schrijver mocht met leerlingen van andere scholen naar Kenia. Bij ons had Els Knaapen uit de vijfde klas van het VWO gewonnen. Zij is naar Kenia gegaan en had daar gefilmd en een verslag gemaakt. Toen ze terugkwam is ze begonnen met de acties voor Kenia. De leerlingen zouden het geld binnenhalen door allemaal sponsoracties zoals in je pyjama rondlopen op school. Ook we hebben wedstrijden gehouden en er kwam zelfs een dansmarathon. Er is al veel geld binnen, maar we hebben het streefbedrag van €10.000,- nog niet gehaald .

5 Waarom we dit doen De reden waarom we dit doen is eigenlijk heel simpel. Wij waren allebei heel erg aangeslagen door de presentatie van Els en we willen graag dat er wat extra geld komt voor Kenia. Ook doen we dit omdat we het allebei leuk vinden om ons in te zetten voor een goed doel.

6 Sponsoring Informatie
U zult begrijpen dat er veel geld nodig is voor het onderwijs in Kenia. Wij vragen u dan ook dit project te sponsoren met een royale bijdrage. Gelieve het geld te storten op de volgende rekening bankrekeningnummer t.n.v. Arentheem College o.v.v. Going Global Kenia Wij hopen dat we zo dat we een duidelijk beeld hebben kunnen geven van onze plannen. Als u nog vragen heeft kunt u ons gerust mailen op , dan kan u antwoord verwachten binnen 3 dagen. Avast bedankt!

7 Waar het geld onder andere naar toe gaat
In het bijgevoegde tekstbestand staat waar het geld onder andere naar toe gaat. Voor de link klik alstublieft hier. Als de link niet werkt moet u zelf het bestand even openen


Download ppt "Project Sponsoring Kenia"

Verwante presentaties


Ads door Google