De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin."— Transcript van de presentatie:

1 Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin.

2 De organisatie onder de loep! Dana Nagel en Ineke Pas, de initiatiefneemsters hadden we vorige keer kennis mee gemaakt. Verder zijn bij het project betrokken: Jurjen Nagel en Henk Pas, de echtgenoten van de dames. Marius en Emilia Ionescu.

3 Wat is er gebeurt sinds het vorige bericht? Begin december hebben we in Reghin weer nieuwe voorraad goederen gehaald. In de week voor kerst hebben we daar pakketten van gemaakt. En in diezelfde week zijn we op pad gegaan om de pakketten uit te delen in Campina. Een kijkje achter de schermen en een fotoreportage van de uitdeling volgt hierna.

4 Aan het werk in de voorraadkamer!

5 De auto’s zijn klaar voor vertrek.

6 Fotoreportage van de uitdeling in de week voor kerst:

7

8

9 Enkele voorbeelden van woningen!

10

11

12

13

14

15

16 Hartelijk bedankt Opnieuw willen alle sponsors heel hartelijk bedanken namens alle mensen die we mochten helpen. Wij hopen dat we in de toekomst ook op uw hulp kunnen blijven rekenen.


Download ppt "Voedselpakketten voor Campina deel 2 Centrul Creştin Nehemia, in samenwerking met: Stichting Immanuël Bedum/Reghin."

Verwante presentaties


Ads door Google