De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse."— Transcript van de presentatie:

1 L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse taalboeken (niveau- basis/voortgezet onderwijs) die binnen uw organisatie wellicht toch niet meer kunnen worden gebruikt. Die taalboeken zijn voor mij van onschatbare waarde.

2 Omdat te begrijpen, zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben Albert van Alphen, wonende in de Vondellaan 2 te Waddinxveen. Ik verzorg mijn vrouw Ad, die in 1988 na een ongeval een half jaar in coma raakte. ze is al weer heel wat jaartjes thuis, maar is hulpbehoevend. Die taak neem ik, dag en nacht, voor mijn rekening. Ik ben als het ware haar handen en voeten, Ad zelf moet zoveel als mogelijk is haar hersenen trainen. Dat doet zij onder meer met het invullen van opdrachten die alle betrekking hebben op de Nederlandse taal. In dat kader spelen wij werkelijk elke avond het spelletje scrabble, maar dat terzijde.

3 Via het tv-programma “Lieve Martine en Hart in Aktie met Wendy van Dijk” hebben we al eens wat toegestuurd gekregen, zo ook van een aantal uitgevers, maar dat betrof vooral discettes en cd rom’s. Het klinkt heel erg ondankbaar en zo is dat natuurlijk niet bedoeld, maar mijn vrouw Ad werkt eigenlijk alleen en het liefst met opdrachten uit boeken en werkschriften. Op haar P.C. tikt ze die in en print die later uit ter correctie. Maar haar voorraad is intussen geslonken tot bijna nul.

4 Daarom herhaal ik mijn vraag in de hoop dat u mijn vrouw aan meer studiemateriaal (ook al zijn het dubbele en/of verouderde methodes) kunt helpen. Wellicht liggen er ergens in uw school in een vergeten hoek nog boeken die voor mijn vrouw van grote waarde zijn, misschien heeft een aantal leerlingen thuis nog boeken die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Kortom, ik zou u oneindig dankbaar zijn als u met iets op de proppen zou komen.

5 Ik dank u bij voorbaat voor de te nemen moeite, mede uiteraard namens Ad. P.S. De door u gemaakte kosten voor Ad, worden uiteraard door mij vergoed. Met vriendelijke groet, Albert van Alphen, Vondellaan 2, Met mede werking van :


Download ppt "L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse."

Verwante presentaties


Ads door Google