De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Hall of Fame! Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a

2 inhoud Wat is de Hall of Fame? Wat kun je in de Hall of Fame doen?
Wat is de doelgroep? Waar is het? Onze opdracht De samenwerking Eindproduct

3 Wat is de Hall of Fame? Het doel is om verschillende subculturen bij elkaar te kunnen brengen. En dat jongeren elkaar kunnen stimuleren en van elkaar kunnen leren. De Hall of Fame, is heel creatief, en heeft veel verschillende ruimtes voor verschillende doelen.

4 Wat kun je doen in de Hall of Fame?
Er zijn verschillende activiteiten, zoals: -Skatepark -Danszalen -Podia -Workshops bijvoorbeeld : Hip hop Dance, Afrikaanse dans, Graffiti, Tango, Jongleren, Fotografie, Yoga enz.. -Band oefenruimtes -Ruimteverhuur, zaal met podium + bar

5 Wat kun je doen in de Hall of Fame?
De Hall of Fame word gezien als een jongeren plek, maar het is voor jong en oud! De sfeer die er hangt is heel prettig. Jongeren voelen zich daar op hun gemak. Ze kunnen daar doen wat ze willen, wat ze leuk vinden en wat hun hobby is. Ook worden er hééél veel workshops gegeven!

6 Wat is de doelgroep? De grootste groep zijn de jongeren. Het is wel het belangrijkste dat ze kunnen doen wat ze leuk vinden, en dat ze niet op straat gaan hangen. Ook kunnen de ouders het ook meebeleven waar hun ‘’kind’’ mee bezig is.

7 Waar is het? De Hall of Fame is gevestigd op de hoek van het NS plein.
Het is een monument waar ze nu zijn gevestigd.

8 Onze opdracht De opdracht was om iets te ontwerpen voor het bedrijf Hall of Fame. We moesten er even mee stunten, omdat wij (als groep) de opdracht een beetje ingewikkeld vonden. Zonder echte uitleg. Uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen, die ziet u zo.

9 Onze opdracht De Hall of Fame bezocht! Wat we allemaal gedaan hebben:
Ideeën bedacht voor ons project Een kunstwerk bedacht en gemaakt, D.M.V. schetsen. Een extra werkstuk gemaakt van het Brain Trigger plan. Goede afspraken binnen de groep Goed de site bekeken, en bestudeerd. En natuurlijk: De Hall of Fame bezocht!

10 Samenwerking De samenwerking binnen de groep is goed en fijn verlopen. We begonnen eerst met de afspraken te maken, en het verder uit te werken (logboekje) We vonden het wel een beetje jammer dat Acelya helaas 2 lessen ziek is geweest. Maar we hebben toch door kunnen werken, en we houden Acelya op de hoogte!

11 Eindproduct Ons eindproduct bestaat uit een kunstwerk/poster. We wouden eigenlijk een beeld doen maar dat zou hinderingen brengen in ons proces. (met de tijd) Hier ziet u als volgt ons Eindproduct, We hebben er een naam voor: ‘’FAME013’’

12

13


Download ppt "Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a"

Verwante presentaties


Ads door Google