De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in."— Transcript van de presentatie:

1 Concept Voorstellen

2 Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in Rotterdam. Met behulp van informatieve posters met een QR code, folders met informatie en een kaart van de Rotterdamse uitgaansgebieden aangeduid. Deze posters en folders kunnen verspreid worden bij hostels, kiosken en andere informatie punten. De posters en website zullen in het Engels zijn. Op de website kan er gekozen worden tussen Nederlands en Engels.

3

4 De Doelgroep  De doelgroep die wij hebben gekozen voor dit project zijn toeristen van 18 – 25 jaar en dan met name de toeristen die in hostels verblijven.  Deze doelgroep wilt graag voorzien worden van duidelijke informatie over de uitgaansgelegenheden in Rotterdam. Hierbij staat een goede prijs/kwaliteit verhouding voorop, aangezien zij meestal een lager budget hebben dan het budget van toeristen die in hotels verblijven. Ook is de ligging van de uitgaansgelegenheden belangrijk omdat de meeste te voet zijn.

5  Tijdens ons onderzoek kwamen we er achter dat toeristen niet veel van Rotterdam wisten. Ze wisten niet waar de leuke clubs waren en waar je lekker en goedkoop kan eten. Met onze website moeten toeristen makkelijker de weg door Rotterdam vinden.  We hebben bijna geen concurrentie, aangezien de toeristen niet wisten dat er zoiets bestond. Ze vonden ons idee erg goed. Na eigen onderzoek konden we op internet niets vinden waar toeristen naar toe kunnen gaan als ze op zoek zijn naar informatie over Rotterdam.

6 Over de Website www.experiencerotterdam.com We willen hostel toeristen de Rotterdam Experience laten beleven. Wij willen de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden van Rotterdam goed aanduiden met behulp van onze website, posters en folders. Op dit moment is er geen duidelijke website met dit soort informatie, zeker niet voor toeristen. Daarom denken wij dat dit een goed concept is.

7 Startpagina met een optie voor Engels of Nederlands Als dat geselecteerd is kom je op de homepage met de volgende opties  Home  De Spotlight van de Maand  Een kleine beschrijving van de Website  Elke maand zullen wij een uitgaansgelegenheid in de spotlight zetten  Downloadbare versie van de folder  Events  Nightlife  Lunch & Dinner  Contact

8 Website Schets Zo gaat de website er ongeveer uitzien Chris is er al mee bezig. Er zullen meerdere foto’s van de uitgaansgelegenheden en gebieden op worden gezet.

9 De Posters en Folders  Op de posters en folders komt de QR code van www.experiencerotterdam.com te staan www.experiencerotterdam.com  In de folders staat basis informatie over de spotlights van de maand met links, de QR code van de en wordt er met behulp van een kaart de uitgaansgebieden aangegeven. Op deze kaart wordt ook het openbaar vervoer aangeduid  Op de posters komt basis informatie over de website te staan met natuurlijk een QR code en de spotlight(s) van de maand  Elke maand worden er nieuwe posters en folders gedrukt en afgeleverd bij de hostels, kiosken en andere informatie punten  Ook zal er een downloadbare versie van de folder op de website komen te staan (met name voor de kaart van Rotterdam) NOTE: Er zijn nog geen schetsen gemaakt van de poster en folders, dit zal later worden toegevoegd.

10


Download ppt "Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in."

Verwante presentaties


Ads door Google