De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project week 1 Foto’s van reclame onderweg

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project week 1 Foto’s van reclame onderweg"— Transcript van de presentatie:

1 Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Anita Meulenbroeks 11 november 2009

2 Goede reclame  Ik vind dit een goede manier van reclame maken omdat er veel mensen zijn die de reclame in bushokjes bekijken. Mensen die in de bus zitten, die in de auto zitten of die gewoon wachten op de bus bekijken deze advertenties ook vaak.  Ik vind dit een goede manier van reclame maken omdat het duidelijk is en op een centraal punt hangt. Veel mensen zitten lang in de trein of bus en als ze dit bord zien zullen ze al snel een krantje mee pakken.

3 Goede reclame  Ik vind dat dit een goede manier is van reclame maken omdat het er heel erg verleidelijk uitziet. In dit tentje hangen overal plaatjes van lekkere dingen. Het is een herkenbaar tentje. Ook de bekers etc. Die ze gebruiken zijn erg herkenbaar.  Ik vind dat dit een goede manier is van reclame maken omdat het een heel groot bereik heeft. Zelfs vanuit de snelweg zullen mensen de bekende gele M zien en denken aan de Mac Donalds.

4 Slechte reclame  Ik vind dat dit een slechte manier is van reclame maken omdat ik denk dat mensen vooral naar dit bord gaan om de weg te zoeken, voor de rest zullen ze zich niet echt bezig houden met bijv. De Gamma of Morres wonen.  Ik vind dat dit een slechte manier is van reclame maken omdat het erg onduidelijk is. Het bord hangt hier totaal niet op zijn plaats. Bijna niemand zal het zien hangen omdat het zo hoog hangt, ook worden deze kranten hier niet in de buurt verkocht.

5 Goede en slechte reclame
 Ik vind dit een goede vorm van reclame, maar het staat op de verkeerde plek. De machines zijn groot en geven licht dus vallen wel op, maar ze staan zo ver in een hoekje verstopt dat ze niet meer opvallen.l  Ik vind dit een goede vorm van reclame, maar het kan gevaarlijk zijn in het verkeer. Toch heeft het ook wel weer iets om er een gemaakte auto neer te leggen zoals op het plaatje in het echt gebeurd. Mensen zullen deze reclame zeker onthouden

6 Goede en slechte reclame
 Ik vind dit een goede vorm van reclame omdat iedereen die zo een tas koopt meteen reclame maakt voor dit merk. Het nadeel hiervan is dat de gebruiker altijd geassocieerd wordt met het merk.  Dit is een goede vorm van reclame omdat het overal rondrijdt, en dus door veel mensen wordt gezien. Het nadeel hiervan is dat als de chauffeur assiociaal rijdt, deze geassocieerd wordt met het merk.

7 Goede en slechte reclame
 Ook dit vind ik een mooie vorm van reclame, alleen zit het nu heel dicht op elkaar met heel veel dezelfde posters waardoor het voor mij een negatief effect heeft.  Dit vind ik een mooie vorm van reclame, lekker simpel en toch effectief.


Download ppt "Project week 1 Foto’s van reclame onderweg"

Verwante presentaties


Ads door Google