De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising."— Transcript van de presentatie:

1 Concept Voorstellen

2 De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising

3 De Doelgroep  Hostel toeristen  18 – 25 jaar  Deze doelgroep wilt graag voorzien worden van duidelijke informatie over de uitgaansgelegenheden in Rotterdam.  Uitgaansgebieden  Prijs (niet al te duur)  Goede kwaliteit  Locatie

4 Concept 1 Website & QR Code

5  Tijdens ons onderzoek kwamen we er achter dat toeristen niet veel van Rotterdam wisten. Ze wisten niet waar de leuke clubs waren en waar je lekker en goedkoop kan eten. Met onze website moeten toeristen makkelijker de weg door Rotterdam vinden.  Startpagina met een optie voor Engels of Nederlands  Hoofdpagina met de optie  Restaurants  Avondbestedingen  Spotlights  Evenementen

6  QR Code  Wij willen op verschillende plekken in de stad of in hostels QR-codes plakken zonder tekst er bij. Dit maakt mensen nieuwsgierig, dus mensen scannen de code en worden door verwezen naar onze website. Maar toeristen hebben niet altijd overal internet. We plakken deze stickers op plaatsen waar ze WIFI hebben.

7 Concept 2 Website & Mobile App

8  Naast de website is er ook de optie om een Mobile App te maken  Hierbij is het de bedoeling dat toeristen in eigen land (of in een gebied met WiFi verbinding) de applicatie downloaden op hun mobiel, waarna ze deze offline kunnen gebruiken.  Wanneer zij in Nederland zijn kunnen ze dus op elk moment van de dag (zonder internet verbinding nodig te hebben) gebruik maken van de applicatie.

9  Deze applicatie voorziet de toeristen van informatie die betrekking heeft op de uitgaansgelegenheden van Rotterdam.  Restaurants  Cafés  Clubs  Evenementen  Voor zover uit ons onderzoek is gebleken, bestaat een dergelijke applicatie voor de mobiele telefoon nog niet. Als het product eenmaal aanslaat bij de doelgroep kan het goed zijn dat dit product een succes zal worden.

10 Concept 3 Website & Advertising  Hiernaast is er ook de mogelijkheid om te adverteren met behulp van folders en posters die bij hostels en informatie punten hangen en liggen.  In de folders staat wat basis informatie over de spotlights van de maand, een link naar de website, de QR code en wordt er met behulp van een kaart de uitgaansgebieden aangegeven. Op deze kaart wordt ook het openbaar vervoer aangeduid.  Op de posters komt basis informatie over de website te staan met natuurlijk een QR code en de spotlight(s) van de maand.  Elke maand worden er nieuwe posters en folders gedrukt en afgeleverd bij de hostels en informatie punten.

11


Download ppt "Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising."

Verwante presentaties


Ads door Google