De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK."— Transcript van de presentatie:

1 Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK

2  Het leven kan veel makkelijker door het gebruik van applicaties op je telefoon, je kunt er op afstand je licht mee aanzetten, je rolluiken mee open maken, je wachtwoord invoeren en je wekker mee zetten. Met een simpel apparaat kan je dus meerdere dingen besturen, dit is dan ook onze visie. Verder is het de bedoeling dat wanneer je wakker wordt ‘s morgens vroeg, je wekker alleen uitgaat wanneer je hartslag hoog is. Hiermee willen we bereiken dat je niet langer je wekker uit kunt zetten zonder écht wakker te zijn.

3  Benodigheden voor dit idee zijn onder andere een smartphone en eenvoudige meetapparatuur. Door deze twee te combineren krijg je een computer die in staat is berekeningen te doen over bijvoorbeeld je hartslag, en een code voor een programma waarin dit allemaal gebeurd.

4  Wij moeten dus een programma creëren dat al deze functies kan uitvoeren. Wij kunnen de code achter het programma schrijven, maar zelfs dan is het programma nog niet compleet aangezien de apparatuur voor de metingen niet binnen ons handbereik ligt. Wij kunnen echter alle metingen simuleren met een computer die waardes uit zend(via een kabel of draadloos).

5 Geel en Oranje : Het doel van ons project is om een applicatie te creëren die je leven kan verbeteren. Dit zorgt er voor dat onze doelgroep makkelijker de dag door komt. Rood : Ramòn Janssen, Software Design Niels Killaars, Bedrijfsman Tim Helwegen, Plant Blauw : We kunnen ons aan de volgende stappen houden: - Idee hoe het programma gaat werken en wat het moet gaan doen - Code voor programma schrijven - Code toepassen in een tastbaar product Violet : Benodigdheden zijn onder andere een computer, of in dit geval een smart Phone. Ook is er meetapparatuur nodig, en bijbehorende apparaten in huis. Groen : Het allerbelangrijkste bij ons product is dat er een goede code is die zorgt voor een stevig fundament van het product waar we op door kunnen werken. Dit wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van een tastbaar product.

6  Het is waarschijnlijk niet haalbaar om ons idee om te zetten in een tastbaar product. Wel zijn we erg gedreven om een applicatie of een programma te maken waarin mogelijkheden zijn tot ‘Plezierig Wakker Worden’, wat uiteindelijk ons doel is.  Bedankt voor uw aandacht.


Download ppt "Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK."

Verwante presentaties


Ads door Google