De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano."— Transcript van de presentatie:

1

2 Presents: Een kijkje achter de schermen

3 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano is dat natuurlijk hartstikke interessant! De eerste scène wordt al geoefend!

4 7 maart 2012 Yes, op het podium! Samen met onze dansdocent Gabrielle leren de kinderen de eerste pasjes. En met onze zangdocent Atie wordt het eerste liedje ‘Heks Karoetsie’ geoefend.

5 14 maart 2012 Verschillende rollen worden doorgenomen en er wordt gedanst op ‘ai se eu te pego’ (Nossa)!

6 21 maart 2012 Er wordt weer volop geoefend op het podium aan de dansjes!

7 21 maart 2012 Sterallures? ;) Even uitrusten.. Robbie Robot gaat goed!!

8 21 maart 2012 Rennen voor de foto, tussen het oefenen van de scènes door.. (zelfontspanner )  Op het podium wordt een nieuw liedje geoefend.

9 28 maart 2012 Omdat we vandaag niet in de grote zaal terecht konden, mochten we repeteren in de foyer… Dat ging ook heel goed en daardoor konden we goed naar elkaar kijken en met z’n allen oefenen.

10 28 maart 2012 Even lekker uitrusten met limonade en een koekje, natuurlijk wordt er dan ook even fijn gerend en gespeeld! En dan weer zingen, onder begeleiding van Atie op de piano. Luister mee door te klikken:

11 4 april 2012 Vandaag oefenen we ‘spotlight, camera, microfoon’ en dit liedje zit er al heel snel in, zó knap!

12 11 april 2012 • Een engel met vieze voeten is een muzikale familievoorstelling over vriendschap en heimwee. Over wat normaal is en wat niet, over ‘je aanpassen’ en hoe dat moet. En tot welke grens. Want voor je het weet ben je voor iedereen perfect aangepast, maar ben je zelf verdwenen. • Met meerstemmige jodelmuziek, koebellen en een koekoeksklokken- koor, nepsneeuw, dansende geiten, dirndl-jurken, lederhosen, een soort van berg en een hele dure, onhandige rolstoel. Vandaag hebben we de voorstelling ‘een engel met vieze voeten’ bezocht van theater Sonnevanck.

13 18 april 2012 • Vandaag oefenen we op de Superster in Zevenaar, daar hebben we een mooie theater ruimte!

14 25 april 2012 Ook vandaag repeteren we op de Superster in Zevenaar. Iedereen doet erg hard z’n best en daarom verdienen de kinderen wel wat extra pauze en speeltijd. Dat is natuurlijk feest want op de Superster staat een grote trampoline!  Zand op je boterham..Robbie Robot…

15 Even uitrusten, wat eten en drinken..

16

17 9 mei 2012 Vandaag repeteren we weer in het Musiater. Op het grote podium is dat toch ook weer erg leuk! Het beginlied van de show wordt goed geoefend. Daar gaan we dan, daar gaan we dan…

18 Kyra.. Een popster met een band?Fleur.. Minister-President? Toby… de beste van zijn sport? Kleine Lieke.. Koningin?

19


Download ppt "Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano."

Verwante presentaties


Ads door Google