De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel."— Transcript van de presentatie:

1

2 Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel.

3 Inhoud Ons Idee Ons Idee Wat hebben we gedaan Wat hebben we gedaan Uiteindelijk Uiteindelijk De glijbaan De glijbaan Het zwembad Het zwembad wat vonden wij er van wat vonden wij er van

4 ONS IDEE

5 Wat hebben we gedaan Een glijbaan gebouwd En een zwembad Die Energy opwekken door ratten,rollen enz.

6 Uiteindelijk Hebben we een glijbaan gemaakt die oranje van binnen en groen van buiten is en erg stijl is. Hebben we een glijbaan gemaakt die oranje van binnen en groen van buiten is en erg stijl is. Ook hebben we een zwembad gemaakt met een apart systeem om Energy op te wekken onder de glijbaan. Ook hebben we een zwembad gemaakt met een apart systeem om Energy op te wekken onder de glijbaan.

7 De Glijbaan buiten groen, binnen oranje. buiten groen, binnen oranje. De glijbaan lijkt op de zwarte in de Tongelreep. De glijbaan lijkt op de zwarte in de Tongelreep. Er zitten ook rollertjes in. Er zitten ook rollertjes in.

8 Het Zwembad Het zwembad heeft blauwe tegels en heeft grijs/zilveren muren van buiten Het zwembad heeft blauwe tegels en heeft grijs/zilveren muren van buiten Voor de aantrekkelijkheid Voor de aantrekkelijkheid Van binnen heeft ie blauw witte muren. Van binnen heeft ie blauw witte muren.

9 Wat wij er van vonden Chiel : leuk en mooi prototype gemaakt. Chiel : leuk en mooi prototype gemaakt. Laurens: leuk om samen te werken en een heel leuk project. Laurens: leuk om samen te werken en een heel leuk project. Steyn: leuk project je doet heel veel dingen tegelijk. Steyn: leuk project je doet heel veel dingen tegelijk. Joran : leuk project en ook leuk dat we zelf een prototype mogen maken. Joran : leuk project en ook leuk dat we zelf een prototype mogen maken. Roger : leuk en leuk groepje mooi project. Roger : leuk en leuk groepje mooi project.

10

11 ZIJN ER NOG ZIJN ER NOG VRAGEN???? VRAGEN????

12 BEDANKT BEDANKT VOOR JULLIE VOOR JULLIE AANDACHT AANDACHT


Download ppt "Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel."

Verwante presentaties


Ads door Google