De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vmbo Helicon Eindhoven

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vmbo Helicon Eindhoven"— Transcript van de presentatie:

1 Vmbo Helicon Eindhoven
Helicon groenschool is voor mij een prettige school. Gemaakt door :linsey van bruchem 1b

2 Inleiding: 1:richtingen. 2:vakken. 3:docenten. 4:activiteiten. 5:mijn menig over helicon eindhoven

3 1:richtingen. Op helicon de groenschool kun je 4 richtingen kiezen. Een daarvan is groen bloem plant. Die vindt ik zelf nog het leuks. Ook hebben we food,creatief&life. Bij groen,bloem,plant maken we iets leuks met een bloemen of we gaan naar buiten in de tuin iets doen ook heb je les op de laptop. Bij food gaan we koken. Als we niet koken werken we in onze map. Bij creatief zijn we druk bezig met tekenen of andere leuke dingen. Life gaat meer over dieren en menselijk lichaam.

4 2:vakken. Op helicon groenschool hebben we veel leuke maar ook wat minder leuke vakken. Op school werken we met blokken van 1.5 uur. Wij hebben dan in een blok 1 en bij sommige lessen 2 lessen. Mijn lievelings vak is Nederlands. Daar ben ik goed in. Ik vind het ook leuk. Zo hebben we ook Duits en Engels,economie en wiskunde .

5 3:docenten. De docenten bij ons op school zijn heel aardig. Soms wat streng maar dat moet ook bij ons. De docenten helpen je goed en maken veel tijd voor je klaar. Als er iets is kun je ook meteen bij ze terecht.

6 4:activiteiten. Bij Nederlands worden er veel activiteiten gedaan. Er komt een leerlingenraad die van allerlei leuke dingen gaan organiseren en meneer bazelmans doet ook altijd mee met leuke dingen. Wij mogen bijvoorbeeld een verhaal afmaken van een schrijfster . Dat is altijd kei gezellig en altijd heel leuk om te doen , bij Nederlands hoef je je nooit te vervelen.

7 5:mijn mening over helicon groenschool.
Ik zit nu in klas 1b. En ik heb het heel erg naar mijn zin op deze school. En is altijd wel lol in de klas maar er wordt ook serieus gewerkt. Dus zodoende ben ik heel tevreden over deze school en vindt ik het leuk.


Download ppt "Vmbo Helicon Eindhoven"

Verwante presentaties


Ads door Google