De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte lieve Koningin Beatrix

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte lieve Koningin Beatrix"— Transcript van de presentatie:

1 Geachte lieve Koningin Beatrix

2 Geachte, lieve Koningin Beatrix,
Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de Graslanden” , onderdeel van de stichting Odion, daar de aanstaande Troonswisseling bij ons het gesprek van de dag is. Wij zijn heel blij voor U dat U nu meer tijd krijgt voor Uzelf en niet meer zo hard hoeft te werken, we vinden het wel jammer dat U niet meer onze Koningin zal zijn. Maar uw zoon, Willem Alexander en zijn vrouw Maxima , zijn ook heel aardig en we hebben er allemaal vertrouwen in dat zij het net zo goed zullen gaan doen als U dat altijd gedaan heeft. Bij een afscheid hoort een cadeau, en dus hebben we voor U een schilderij gemaakt, waar we allemaal aan meegewerkt hebben. We wilden het schilderij wel naar U opsturen, maar zijn ook een beetje bang dat het dan beschadigd raakt ,dus hebben we het volgende bedacht.

3 Sommige van ons willen nog iets persoonlijks tegenU zeggen :
Nu u bijna met pensioen bent, heeft U vast wat meer tijd voor uzelf en langs deze weg nodigen wij U dan ook graag uit voor een kopje koffie of thee, natuurlijk met iets lekkers erbij. Na de koffie kunt U dan meteen het schilderij mee naar huis nemen en er thuis een mooi plekje voor zoeken. We hebben voor U vast wat foto’s van het schilderij gemaakt en deze bij de brief gedaan, en ondertussen genieten we er zelf iedere dag van , want U w portret hangt bij ons op een mooi plekje . Sommige van ons willen nog iets persoonlijks tegenU zeggen : Hannie : Hartelijk dank voor de goede zorgen die U gegeven hebt aan het Nederlandse volk der Koninkrijk. Wim: Ik hang altijd de vlag uit op Uw verjaardag ! Hartelijk dank voor alles. Anneke: Ik luister altijd naar het liedje “ wij houden van Oranje” van de havenzangers.

4 Els: Ik wens U een fijne dag, dank U wel en geniet van het pensioen!
Jan:Veel succes met alle jaren die nog komen gaan. Annie: Gefeliciteerd met Uw verjaardag en met die van Pieter van Vollenhoven. Linda: Ik zal U gaan missen. Christy: Als U op bezoek komt, dan zing ik het Wilhelmus. Jeanelle: Koningin Beatrix is gek op mij. Nelly; Gaat U lekkere sandwiches eten dan ? Miep; Vindt U het schilderij mooi ? Nu moet U afstoffen, ramen zemen en stofzuigen, succes van ons allemaal. Klaas: Hieperdepiep hoera Hadsjikideeee! Gre: Hoop dat U gezond blijft, dank u wel voor alles. Vriendelijke groeten van ons allemaal !!!!! Team en Cliënten D.A.C. De Graslanden

5


Download ppt "Geachte lieve Koningin Beatrix"

Verwante presentaties


Ads door Google