De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u."— Transcript van de presentatie:

1 The Growlers 7 April

2 Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u

3 The Growlers The Growlers is een band die al geruime tijd muziek maakt en aan het touren is. Toch was het de eerste keer dat ze Nederland bezochten voor een optreden. De band maakt Psychedelische Surf Pop/Rock en is nog niet heel bekend maar heeft al wel meer dan 100 nummers gemaakt

4 “Hung at Heart” Mijn voorspelling voor The Growlers was dat als het laatste album uit zou komen dit gepaard zou gaan met grote stijging in de populariteit van The Growlers. Het nieuwste album is geproduceerd door Dan Auerbach (Zanger/Gitarist van The Black Keys. Tot dusver doet de band het erg goed, dit nog wel binnen de scène en niet op commerciële basis

5 Vroeg? Voor een optreden is 19:00 natuurlijk erg vroeg om te spelen, maar dat maakte voor de band toch niet heel erg veel uit bleek. De kleine zaal met een capaciteit van 200 man was toch zeker ruim gevult met 140 gok ik. Voor zo’n onbekende band die rond die tijd optreed een erg goede prestatie,, is mijn mening.

6 Geslaagde avond? Het was zeker een geslaagde avond, ik keek er al een lange tijd naar uit en dat was het ook helemaal waard. De band die redelijk versuft hun oude én nieuwe nummer op een erg goede manier deelt met het publiek.

7 Verder? Nog een LP gekocht van de band met een handtekeningetje van de zanger met mijn laatste geld voor de maand Het was nog erg vroeg dus tijd voor een biertje was er ook nog achteraf.

8 Growlers, tot snel


Download ppt "The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u."

Verwante presentaties


Ads door Google