De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van 2003. hier naast hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van 2003. hier naast hebben."— Transcript van de presentatie:

1 By Jeffrey & Jeffrey.

2

3

4 Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van 2003. hier naast hebben wij ook ons las examen gehaald en ons elektro examen gehaald.

5 Hier ziet je een foto dat we ons martiaal aan het zagen zijn:

6 Je moet goed op je spullen passen want er word overal gestolen, zelf van je eigen klas genoten.

7 We zij helaas lang bezig geweest met het goed maken van de ronde buis die van 3 mm te dik dus moes heel wat vanaf. Daar hebben we 1,5 dagen op lopen vijlen. We hebben alle platen buizen en alles moertjes en boutjes doe we moesten hebben gemaakt of gevonden. We vinden de opdracht leuk om te maken we hebben er ook van geleerd, meer hier over straks. Wel een min puntje aan de opdracht was dat we erg vele moesten vijlen maar dat was ook de fout van het metaal bedrijf die alles leverde ze hadden de maten verkeert gedaan. Maar we hebben alles zo aangepast dat als we weer kunne lassen alles past. Hier een foto van de spullen, niet alles ligt er bij.

8

9 Er is van beide kanten veel fout gegaan zo hadden wij veel eerder moeten beging. Er moesten nog metaal soorten worden bestelt dit is snel gebeurt maar moesten langer dan gedacht wachten op het metaal bedrijf die het leverde. De lamp is niet helemaal af het is wel helemaal gemaakt maar is niet in elkaar gezet dit komt omdat geen èèn van de las machines het deden.

10 Nog een paar mooie foto`s:

11 Ook veel boor werk.

12 En het ergste van allemaal : Het vijlen!

13

14 We hadden erg veel dorst maar gelukkig hielp Patrick ons aan drinken, nog bedankt !

15

16 We hadden niet veel tijd meer om dit te maken hoop dat we genoeg info hebben over gebracht, dit was het.

17 De Werklamp, Door:Jeffrey & Jeffrey. Datum:18-5-`04 Klas:4 edu


Download ppt "By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van 2003. hier naast hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google