Documentcreatie en Output Software

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Optimale flexibiliteit in de verkrijging van royementsgegevens
Advertisements

Emck Business Solutions Sjablonen in Word “Documents with the speed of light..”
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Document Management Silicon.
Work shop nieuwe functionaliteit Roy-data Nieuwe bevragings- en procesmogelijkheden release voorjaar 2014 Tjeerd Wierda.
Training voor beheerders
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
De kracht van CTB ICT Bouw BV
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
MT Zuid André Plat.
Samenwerking met MOSS 2007! Chris Hoppenbrouwers.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Introductie Electronisch Factureren voor: Johan van Tongeren – Managing Director Olaf Minnema – Business Solution Manager.
Easy Bis Bestuursdienst Informatie Systeem Van agendapunt tot besluit Met automatische internet publicatie.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
De kracht van MySolution
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
De gebruiker centraal De gebruiker centraal bij document management binnen de Overheid Michiel Hazen Management consultant Ordina.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van GAC Business Solutions
Voordelen van elektronische facturering Marcel Spoelstra Accountantskantoor Spoelstra & Scherer 12 april 2011.
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Praktijk case: “Geautomatiseerd scannen én verwerken van ingekomen facturen” ICT Platform.
Loe Hameleers Gerard Maeijer
Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties die betaalbare oplossingen zoeken voor hun administratieve afhandeling.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Visie informatievoorziening
Presentatie Financieel Dossier Lokaal Oplossing voor scannen, documentenbeheer, XML-synchronisatie met intranet, koppelingen en integratie met Outlook.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Datum Naam Mobiele telefoons uit aub Stel vragen tussendoor aub v v Naar de agenda Krachtige CRM oplossingen Van harte welkom CRM Online Sales & Marketing.
?.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
DigEplan
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Korte Handleiding Slim
processing software OCTOBOX processing software.
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
SLA MUNT UIT UW DMS. SLA MUNT UIT UW DMS Agenda Optimaliseer uw logistieke proces Afname van handmatige acties Nieuwe functionaliteiten TruckVision.
RVC – Clinical Assistant
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Transcript van de presentatie:

Documentcreatie en Output Software Efficiënt en uniform werken met:

CRMconnectors Solutions Consultancy R&D Helpdesk CRMconnectors Sales Partner Sales Direct Sales CRMconnectors Solutions BV Vlaardingenlaan 1 1071 GL Amsterdam 020 – 820 19 70 info@crmconnectors.com Visie Innovatieve oplossingen voor een aantrekkelijke prijs Eén oplossing voor alle correspondentieprocessen Klanten en partners kunnen alles zelf

Gespecialiseerd in het stroomlijnen en digitaliseren van documentprocessen Waar Microsoft ophoudt gaat CRMconnectors verder Prettig en efficiënt (samen)werken Inzicht in de bedrijfsvoering Efficiënt en uniform corresponderen

Digitale dossier

Eén oplossing voor alle correspondentieprocessen Software geschikt voor het (automatisch) verwerken van ieder type document in uw huisstijl Uniformiteit Foutloos in de huisstijl Bulk Veel van het zelfde Ingewikkeld tabellen, variabelen en calculaties Flexibiliteit Documenten op maat Modern/ digitaal Papierloos Aktes Verslagen Begeleidend schrijven Offertes Rapporten Handleidingen Uitnodigingen Inschrijvingen Facturen Bevestigingen Correspondentie Arbeidscontracten Algemene brieven Mailingen Herinneringen E-mails

Creëren Archiveren Documentcreatie & Output software De processen worden centraal ingericht waardoor alle handelingen automatisch plaatsvinden en de uniformiteit wordt bewaakt. Werk verdampt en er wordt snel en zonder fouten gewerkt. Stap 1 Creëren Stap 2 Versturen/ publiceren Stap 3 Archiveren

Gekwalificeerde digitale handtekening Automatisch (voorwaarden) Data in Microsoft Vestiging Afdeling Medewerker Documenttype Handmatig (rechten) Selecties Vrij CRMconnectors Solutions BV Vlaardingenlaan 1 T +3120 - 820 19 70 Postbus 75822 F +3184 - 883 31 00 1070 AV Amsterdam M info@crmconnectors.com Nederland W www.crmconnectors.com   KvK 34362151 Huisstijl Tekstblokken Gekwalificeerde digitale handtekening Acera Accountants & Raadgevers T.a.v. de heer G. Boonstra 8440 AN Heerenveen K.R. Poststraat 121 Ons kenmerk KBE-120211-001 Doorlopende machtiging Onderwerp De heer K. Breure Behandeld door Amsterdam, 10 Maart 2013 Geachte heer Boonstra, De Belastingdienst biedt ons de mogelijkheid om namens onze cliënten de aangifte omzetbelasting en/of de loonaangifte elektronisch in te dienen. Voor het elektronisch indienen van deze aangifte(n) heeft u een doorlopende machtiging ondertekend. Door ondertekening van deze volmacht bent u akkoord gegaan met het namens u elektronisch indienen van de aangifte omzetbelasting en/of de loonaangifte die wij voor u samenstellen. U heeft ons tot wederopzegging gemachtigd en wij zullen ook in Vul jaar in de aangiften weer voor u indienen met gebruikmaking van deze machtiging. Zoals ook is opgenomen in de doorlopende machtiging worden de aangifte(n) samengesteld op basis van de door u verstrekte gegevens en informatie. De verantwoordelijkheid voor het indienen van een juiste aangifte ligt daarom bij u. Indien u de volmacht wilt intrekken dan dient u dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Afsluitende groet, Kees Breure

Workflow Versturen Publiceren Archiveren Emailserver Evt. Bijlagen Printserver Intranet Portal Dossier DMS Workflow CRMconnectors Solutions BV Vlaardingenlaan 1 T +3120 - 820 19 70 Postbus 75822 F +3184 - 883 31 00 1070 AV Amsterdam M info@crmconnectors.com Nederland W www.crmconnectors.com   KvK 34362151 Workflow Versturen Publiceren Archiveren Acera Accountants & Raadgevers T.a.v. de heer G. Boonstra 8440 AN Heerenveen K.R. Poststraat 121 Ons kenmerk KBE-120211-001 Doorlopende machtiging Onderwerp De heer K. Breure Behandeld door Amsterdam, 10 Maart 2013 Geachte heer Boonstra, De Belastingdienst biedt ons de mogelijkheid om namens onze cliënten de aangifte omzetbelasting en/of de loonaangifte elektronisch in te dienen. Voor het elektronisch indienen van deze aangifte(n) heeft u een doorlopende machtiging ondertekend. Door ondertekening van deze volmacht bent u akkoord gegaan met het namens u elektronisch indienen van de aangifte omzetbelasting en/of de loonaangifte die wij voor u samenstellen. U heeft ons tot wederopzegging gemachtigd en wij zullen ook in Vul jaar in de aangiften weer voor u indienen met gebruikmaking van deze machtiging. Zoals ook is opgenomen in de doorlopende machtiging worden de aangifte(n) samengesteld op basis van de door u verstrekte gegevens en informatie. De verantwoordelijkheid voor het indienen van een juiste aangifte ligt daarom bij u. Indien u de volmacht wilt intrekken dan dient u dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Afsluitende groet, Kees Breure

Enig idee hoeveel kosten en tijd u daarmee bespaart?! 67% van fouten in de correspondentie zijn te wijten aan gebruikersfouten. Hiermee zijn gebruikers 30 keer gevaarlijker dan een virus. Een medewerker is gemiddeld 20 - 30% van zijn kantoortijd bezig met creëren, versturen en opslaan van correspondentie. Tussen de 5 en 8% van de documenten raken zoek in een organisatie. 75% van de organisaties heeft geen zicht op de tijd en kosten die er aan het creëren, versturen, kopiëren en opslaan van documenten wordt besteed. (Bron: AIIM, Gartner, Forrester)

DocumentConnect DocumentExplorer SaveConnect Mooie software voor een aantrekkelijke prijs Efficiënt, foutloos, digitaal en uniform werken DocumentConnect Documentcreatie & Outputsoftware DocumentExplorer Documentproces & Outputsoftware SaveConnect Documentarchiverings software USP’s Huisstijlmanagement Eenvoudig beheer (sjablonen in Word e.d.) Automatisch creëren, versturen/ publiceren portal en archiveren (SharePoint) Vraag gestuurd proces + bouwstenen, stappen en output koppelen Dynamics gegevens Documentproces 100% automatisch Oneindig aantal bij mailingen Gekwalificeerde digitale handtekening Workflow integratie Bijlagen handmatig + automatisch Rechten & rollen Knoppen in Dynamics, Word en SharePoint Automatisch verzamelen unieke bijlagen Automatisch verzamelen rapporten Digitale bulk ondertekening (incl. bijlagen) Workflow integratie Automatisch versturen Automatisch publiceren iedere portal Alle merken scanners Alle documenttypes (foto’s, films) Direct vanuit Word, Exel, Outlook en PowerPoint Workflow integratie Insite & Outsite, SharePoint integratie

Tijd Functionaliteit Automatisch: Handmatig: Knop in Insite Knop in Word Automatisch: Knop per proces Mutatie trigger Datum trigger Workflow Automatisch unieke processen Automatisch standaard processen Tijd Centraal opzetten systeem Pijnpunten Functionaliteit

Eén systeem voor alle documentprocessen Eenvoudig beheer Relatie kan 80 tot 90% zelf! Huisstijlmanagement Aanpassen van de sjablonen Aanpassen van de dataconnector De functionele toevoegingen Centraal Huisstijlmanagement Kop en voetteksten Organisatiegegevens Logo’s en plaatjes Tekstblokken (automatisch, selectie, handmatig) Toepassing Digitale handtekening (gekwalificeerd) 1-n relaties (ook meerdere lagen diep) Automatische verwerking (digitaal versturen/ printen en archiveren) Rechten & rollen Reductie aantal sjablonen Automatisch toevoegen van Meta data en kenmerken Gebruikersgemak Minimaliseren van aantal handelingen Voorkomen van fouten Starten vanuit Word en vanuit Dynamics Dynamics Workflow integratie

Met minder mensen meer doen! + = Met minder mensen meer doen!