De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder partnership en verstand van uw bedrijfsprocessen, maken de juiste vertaling naar uw situatie mogelijk. Samen met uw mensen vormt dat de basis voor succes. Klare taal, resultaatgericht en verminderen van bedrijfsrisico dat is wat wij doen. Een verantwoorde implementatie keuze voor integrale bedrijfssoftware met Microsoft Dynamics AX doet u met ons.

3 Onze visie op de Groothandel/Handelsbemiddeling HGH wil met DycoTrade marktleider worden in de ERP markt voor Commodity Traders. Een verdere groei van marktaandeel in Nederland en de Wereld wordt gewaarborgd door de uitbreiding van Internationale Partners en het feit dat DycoTrade door Microsoft is gecertificeerd. Dit laatste geeft onze relaties en partners de zekerheid dat DycoTrade volgens dezelfde kwaliteitseisen is ontwikkeld als Microsoft ook zelf bij de ontwikkeling hanteert. Door de groei van het klantenbestand kan snel nieuwe functionaliteit toegevoegd worden waarmee u als klant weer uw voordeel mee kunt doen.

4 Onze oplossing DycoTrade Binnen Commodity Trade bedrijven waar veelal wordt gewerkt met deeloplossingen biedt HGH met DycoTrade, gebaseerd op Microsoft Dynamics AX een ge ï ntegreerde totaaloplossing. DycoTrade kan globaal worden ingezet en biedt voor meer dan 40 landen wettelijke ondersteuning. Het verkrijgen van inzicht in de risico ’ s en marges die bij in- en verkoopcontracten ontstaan wordt steeds belangrijker. U krijgt nu de instrumenten in handen om hier adequaat mee om te gaan. Logistieke afdelingen kunnen verschepingen snel afhandelen en krijgen automatisch “ triggers ” als er documenten verzonden of ontvangen moeten worden. Voor en nacalculaties op de verschepingen kunnen eenvoudig gemaakt geanalyseerd worden.

5 Onze werkwijze Samen met uw organisatie kijken wij naar de winstpunten die wij gezamenlijk kunnen behalen. Door een gedegen projectaanpak gebaseerd op de Microsoft Sure Step beschikt u over maximale zekerheid gedurende het gehele traject. Projecten worden gefaseerd en in iedere fase wordt een afgebakend aantal activiteiten uitgevoerd. U bent ervan verzekerd dat u het maximale uit de implementatie haalt.

6 Meelunie werkt met Dynamics ERP Meelunie is een commodity trader oftwel een handelshuis gespecialiseerd in onder andere zetmeel, prote ï ne en voedingsingredi ë nten. Meelunie heeft vestingen in Nederland en in Amerika.

7 Meelunie is naar een ERP systeem gaan kijken omdat zij een ge ï ntegreerd systeem zochten en de toenmalige software niet meer kon voldoen aan de behoefte van een uitgebreid management rapportage. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Met Dynamics ERP in combinatie met Dycotrade van HGH kunnen we transportdocumenten automatisch afdrukken, calculaties en margeberekening per file uitvoeren en intercompany handel drijven met onze nevenvestiging in Amerika ” Door de inzet van Business Intelligence voldoet onze oplossing prima aan de eisen die het management stelt aan inzicht en rapportage. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 “ Dankzij Dynamics ERP hebben we sneller inzicht in marges op onze contracten en verlagen we hiermee de risico ’ s. De branchespecifieke commodity functionaliteit in Dycotrade vormt de ontbrekende schakel om onze processen in éé n systeem uit te kunnen voeren. Logistieke documenten bijvoorbeeld, komen geautomatiseerd uit het systeem ” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 We zijn heel tevreden. We hebben nu een standaard ge ï ntegreerd systeem die ook op onze buitenlandse vestigingen ingezet wordt ”. “ Ons management is ontzettend blij met de uitstekende rapportage mogelijkheden Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Stroombaan 6-8, 1181 VX Amstelveen Postadres: Stroombaan 6-8, 1181 VX Amstelveen Telefoon: (020)640 34 13 Fax: (020) 640 23 20 E-mail: info@HGH.nl URL website: www.HGH.nl Contactpersoon: Cor Tiemens Twitter account: @HGHBUSINESS Contact


Download ppt "De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder."

Verwante presentaties


Ads door Google