De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding."— Transcript van de presentatie:

1 GrassRoots-project Cluster Projecten 3e jaars studenten Sport en Bewegen

2 AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding. Tevens hadden wij als docenten vaak geen inzicht in wie, wat, wanneer deed. Daardoor konden wij te laat pas goed aansturen om ze op de goede weg te zetten. Hier wilden we graag iets voor maken zodat dit alles beter kon voor de studenten.

3 WAAROM BLACKBOARD? Snel en makkelijke in gebruik.
Laagdrempelig (alle studenten van het ROC-MB werken al met Blackboard) Je kunt in één keer een grote groep studenten bereiken. Wij als docenten hebben ook inzicht in de vorderingen van de studenten.

4 DOELSTELLING Het vroegtijdig inzicht krijgen in de vorderingen van de studenten. Studenten een makkelijk instrument aanbieden om hun project tot een goed einde te laten brengen.

5 HOE HET WERKT Studenten worden in hun groepjes toegevoegd aan een omgeving “Cluster niveau 4”, Op de startpagina kunnen zij al de hoofdlijnen waar het project aan moet voldoen lezen, Onder de knop “Documenten” vinden zij alle documenten die voor het cluster project van belang zijn, Zij kunnen dus zien waar zij aan moeten voldoen of kunnen de documenten (Zoals een draaiboek) gebruiken voor hun project, Via de knop “Communicatie” kunnen zij naar de groepspagina’s toe, Via de groepspagina’s kunnen zij hun eigen groepje aanklikken en dan zijn zij in hun eigen omgeving, Daarin kunnen zij zelf werken en alles in opslaan wat voor hun van belang is voor hun project (zij kunnen niet bij andere groepen kijken, dat kunnen alleen de docenten), Zijn er wijzigingen aangebracht dan word er een uitgestuurd naar alle leden van het groepje, zodat gelijk iedereen weer op de hoogte is van wijzigingen.

6 VOORDELEN Studenten kunnen precies van elkaar zien wat ze doen (zij kunnen alleen maar bij hun eigen groepje kijken en niet bij de andere groepen), Wij als docenten kunnen ook precies zien wat de vorderingen zijn, Daarvoor hebben wij niet steeds de student nodig, Als er geen vorderingen zijn kunnen we snel ingrijpen.

7 VOORBEELDEN Dit is de startpagina waarmee geopend wordt. Links ziet u de verschillende knoppen waar ze alles onder kunnen vinden

8 VOORBEELDEN Via de knop documenten kunnen ze alle relevante documenten bekijken en tevens ook gebruiken.

9 VOORBEELDEN Via de knop communicatie kunnen ze onder groepspagina’s hun eigen groepje terug vinden

10 VOORBEELDEN In hun groepspagina kunnen ze via het kopje “Bestandsuitwisseling” bestanden met elkaar uitwisselen en ook aanvullen / wijzigen


Download ppt "AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding."

Verwante presentaties


Ads door Google