De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014."— Transcript van de presentatie:

1 ePortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014

2 Wat is ePortfolio? Een compleet overzicht met: Inzicht in competenties Inzicht in vaardigheden Beter zicht op mogelijkheden Persoonlijke interesses, ideeën en wensen vormen daarbij de belangrijke basis.

3 Hoe wordt gewerkt? (1) Het ePortfolio wordt digitaal gevuld door de deelnemer. De deelnemer kan veel persoonlijke informatie toevoegen. Een begeleider kan hierbij de deelnemer ondersteunen, maar de deelnemer is zelf verantwoordelijk.

4 Hoe wordt gewerkt? (2) Deelnemers die worden aangemeld voor het maken van een ePortfolio krijgen in de mail een link. Zij kunnen op hun eigen omgeving inloggen.

5 Hoe wordt gewerkt? (3) Elke deelnemer wordt gekoppeld aan een begeleider. De begeleider helpt de deelnemer gedurende het eerste jaar met het vullen van het portfolio en ziet toe op de afhandeling en voortgang. De begeleider is de vraagbaak voor de deelnemer.

6 En nu de praktijk! Inloggen op: fryslan.mijnportfolio.nl Door middel van het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord.

7

8 Ingelogd en dan? Na het inloggen komt de deelnemer op de startpagina met aan de linkerkant het ‘dashboard’ met alle knoppen en mogelijkheden.

9

10 Mijn profiel Deelnemer kan hier alle NAW-gegevens, etc. invoeren en ook kunnen interesses hier worden aangegeven. Ook links naar social media, zoals: Facebook Twitter LinkedIn kunnen worden opgegeven.

11

12 Mijn CV Hier kan de deelnemer alle behaalde diploma’s / certificaten, werkervaringen en overige relevante ervaring toevoegen. De deelnemer scant een bewijsstuk en koppelt die in het portfolio.

13

14 Praktische gegevens Een pagina met vragen over de persoonlijke situatie van de deelnemer. De deelnemer kan bij wijzigingen in de situatie de gegevens altijd aanpassen.

15

16 Vragenlijsten Er kunnen, door de deelnemer, verschillende vragenlijsten worden ingevuld. Drijfverentest HBO Competenties Interessevragenlijst VMBO/MBO SHL Competentiescan

17

18 Competentiescan Hiermee kan de deelnemer 1 tot 3 personen uitnodigen om een algemene vragenlijst over hem in te vullen.

19

20 Persoonlijke ontwikkeling Hier kan de deelnemer persoonlijke ontwikkeling bijhouden of doelen in vastleggen.

21

22 Fotoboek Deelnemer kan foto’s toevoegen van projecten waaraan hij gewerkt heeft of ander relevant beeldmateriaal dat wat zegt over de deelnemer.

23

24 Exporteer CV Alle ingevoerde gegevens kunnen nu verwerkt worden in een CV.

25

26 Showcase Naast het genereren van een CV als PDF of Word bestand kan het CV ook gepubliceerd (openbaar of besloten) worden op internet en is te benaderen met een eigen link.

27

28 Vragen?


Download ppt "EPortfolio Arbeidsmarktregio Friesland Datum: 12 mei 2014."

Verwante presentaties


Ads door Google