De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een introductie van De nieuwe website

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een introductie van De nieuwe website"— Transcript van de presentatie:

1 Een introductie van De nieuwe website

2 De homepage De nieuwe website is onder te verdelen in: Homepage
Diensten Kennisbank Wilt u direct naar een dienst? Klik op Inloggen (1) en vervolgens op Diensten (2). Heeft u een vraag? Ga naar de Kennisbank (3).

3 Een dienstenpagina Na het inloggen verschijnt uw naam en gebruikersnummer rechtsboven in het scherm. Elke dienst heeft zijn eigen ‘homepage’ (4) waarmee VECOZO u op de hoogte houdt. Klik op de link van uw gebruikersnummer (5) voor het wijzigen van uw adres en wachtwoord (van uw certificaat).

4 AGB wijzigen Naast uw gebruikersnummer staat de AGB-code praktijk/instantie vermeld. Een zorgverlener kan hier een wijziging voor zijn individuele AGB-code aan Vektis doorgeven. Een contactpersoon mag wijzigingen doorgeven voor de AGB van de praktijk of instantie.

5 Vervolg dienstenpagina
Klik op de naam van een dienst om het menu te openen. De opties verschijnen waarvoor u bent geautoriseerd (6)*. *Dit plaatje kan vanwege uw autorisaties afwijken van wat u op het scherm ziet.

6 Zorgpartijen Onder Zorgpartijen (7) zijn van zorg-verzekeraars en zorgkantoren de contactgegevens opgenomen. De link Zorgaanbieders (8) verwijst naar AGB raadplegen. Hier kunt u zorgaanbieders opzoeken die in het zorgverlenersregister van Vektis zijn opgenomen.

7 Certificaat aanvragen
De formulieren voor een certificaat aanvragen of autorisatie wijzigen staan in de Kennisbank (10). In de ‘footer’ (de balk onderaan het scherm) (9) vindt u op elke pagina een directe link naar de formulieren. Ook staat hier een link naar de Kennisbank.

8 Kennisbank In de Kennisbank treft u (per dienst) artikelen en handleidingen. Om de Kennisbank te bekijken hoeft u niet ingelogd te zijn (in tegenstelling tot in het plaatje hiernaast).

9 Feedback… De basis van onze nieuwe website staat nu, maar de site blijft altijd in ontwikkeling. Met uw hulp kunnen we de website in de toekomst blijven verbeteren. Komt u dus op een pagina iets tegen waarvan u denkt: ‘dat kan anders of beter’, of wilt u enkel een positief geluid laten horen over onze nieuwe website, gebruik dan de Feedback-button. U komt de button op elke pagina tegen. Wij horen graag uw ervaringen!


Download ppt "Een introductie van De nieuwe website"

Verwante presentaties


Ads door Google