De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ga naar > www.delft.nl/gemeenteraad Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ga naar > www.delft.nl/gemeenteraad Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft."— Transcript van de presentatie:

1 Ga naar > www.delft.nl/gemeenteraad Wegwijzer

2 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft

3 Wegwijzer 3 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Wie en hoe? Alles over de raad

4 Wegwijzer 4 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Actueel Het laatste nieuws

5 Wegwijzer 5 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Voor, tijdens en na Alles over het vergaderproces

6 Wegwijzer 6 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Zoeken en vinden Onderwerpen, vergaderingen en documenten

7 Wegwijzer 7 HOMEPAGE gemeenteraad Delft Meer informatie o.m. Home Gemeenteraad, Home Delft.nl, Contactgegevens, Help en RSS

8 Wegwijzer 8 Zoeken en vinden Zoeken via de zoekbalk Even snel iets proberen te vinden? Gebruik daarvoor de zoekbalk op de homepagina.

9 Wegwijzer 9 Zoeken en vinden Deze methode biedt veel zoekresultaten Wanneer je de zoekbalk gebruikt worden de zoekresultaten overzichtelijk gerangschikt in de rubrieken vergaderingen, regelgeving en beleid en nieuws.

10 Wegwijzer 10 Zoeken en vinden Geavanceerd zoeken Heb je niet gevonden wat je zocht, gebruik dan geavanceerd zoeken. Hier kun je specifiek aangeven welke documenten te wilt vinden. Selecteer een rubriek door deze aan te vinken of selecteer een datum. Ook kun je in de menubalk kiezen hoe je de zoekresultaten gesorteerd wilt zien. Bovendien kun je exact zoeken op hele woorden…

11 Wegwijzer 11 Zoeken en vinden Bijvoorbeeld parkeren

12 Wegwijzer 12 Zoeken en vinden Zoekresultaten geavanceerd zoeken …maar ook op een deel van een woord door in plaats van parkeren bijvoorbeeld park te typen.

13 Wegwijzer 13 Zoeken en vinden Zoeken op een deel van een woord Deze zoekmethode levert meer informatie op. Alle documenten waarin de zoekterm voorkomt, verschijnen op je scherm.

14 Wegwijzer 14 Zoeken en vinden Alleen in vergaderingen zoeken? Wanneer je de zoekmogelijkheden wilt uitbreiden en ook in vergaderingen wilt zoeken, moet je niet vergeten het knopje voor vergaderingen aan te klikken. Wanneer je alleen in vergaderingen wilt, moet je de vinkjes in het menu Zoek in, voor Regelgeving en beleid en Nieuws uitvinken. Vergeet ook niet Alle vergaderingen en Alle vergaderstukken aan te vinken. Het vinkje aan in het zoekmenu betekent altijd dat de zoekresultaten uit die rubriek worden getoond.

15 Wegwijzer 15 Zoeken en vinden Zoeken naar vergader-documenten Dus, zoek je alleen in vergaderingen naar vergaderstukken? Vinkje aan en je krijgt alle vergaderstukken uit alle vergaderingen te zien.

16 Wegwijzer 16 Vergaderkalender In de vergaderkalender kun je alle vergaderingen van alle organen zien, maar je kunt ook naar de vergaderingen van een bepaalde commissie of alleen van de gemeenteraad. Klik hiervoor in het selectiemenu en selecteer het orgaan, waarvan je de vergaderdata wilt zien.

17 Wegwijzer 17 Besluitvorming Als je wilt weten welke besluiten zijn genomen, selecteer je in het selectiemenu net als in de vergaderkalender het orgaan waarvan jij de genomen besluiten wilt zien. Klik op de datum voor een commissievergadering….

18 Wegwijzer 18 Besluitvorming …en de bijbehorende besluitenlijst verschijnt op je scherm.

19 Wegwijzer 19 Besluitvorming Oude vergaderstukken blijven te vinden in het oude raadsinfor- matiesysteem Ook oude documenten blijven voor iedereen beschikbaar. Een link brengt je via geavanceerd zoeken naar het oude raadsinformatiesysteem. Dit wordt echter niet meer geupdate. Door de doorlopende toevoer van nieuwe documenten is deze website een groeiende bron van informatie voor iedereen die de besluitvorming in Delft volgt. In opdracht van: Griffie Delft, Postbus 78, 2600 ME Delft - tel: 015-2602416 - mail: griffie@delft.nl - site: www.delft.nl/gemeenteraad Ontwerp: Wouter Spoor, Roops design & presentatie, - tel: 010-2141734 - site: www.roops.nl Colofon:


Download ppt "Ga naar > www.delft.nl/gemeenteraad Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft."

Verwante presentaties


Ads door Google