De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen."— Transcript van de presentatie:

1 DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen

2 1. Gebruik van Office-Assistent Klik op de Office-Assistent; hij kan er als volgt uitzien: Typ je vraag of onderwerp waar je hulp over wilt hebben en klik op Zoeken. Kies uit de mogelijkheden die daar geboden worden.

3 2. Gebruik van F1-toets Als je de F1-toets gebruikt, kom je vanzelf in het volgende venster:

4 2a. Tabblad Inhoudsopgave Klik op het tabblad Inhoudsopgave. Hier klik je op een boekpictogram en op de knop Openen. Of je dubbelklikt op een boekpicto- gram.

5 2a. Tabblad Index Typ in vak 1 de letters van het woord waarover je hulp wilt krijgen. In vak 2 krijg je de daarbij- behorende vermel- ding, zodat je die via de knop Weergeven kunt oproepen.

6 Je krijgt dan een aantal mogelijk- heden in vak 2, waar je uit kunt kie- zen. 2c. Tabblad Zoeken Als je niet precies weet welk woord je moet zoeken, typ dan in vak 1 een woord waarvan je denkt dat het er- mee te maken heeft. >>>

7 2c. Tabblad Zoeken In vak 3 klik je op het onder- werp wat je zocht en op de knop Weergeven of je dubbelklikt op het betreffende onderwerp.

8 3. Gebruik van Shift-F1 Wil je informatie opvragen over een knop of een menu-opdracht, druk dan op Shift+F1. Als er naast de muisaanwijzer een groot vraagteken verschijnt, klik je met deze aanwijzer op een knop of een menuopdracht, waardoor je informatie krijgt. ?

9 4. Gebruik van het handboek In de mediatheek is een compleet na- slagwerk aanwezig met o.a. waardevolle tips en opmerkingen van software-experts.

10 Via het menu Help, Office op het Web kom je de volgende site terecht. 5. Online hulp

11 Ook hier kun je hulp opvragen. 5. Online hulp

12 Probeer zelf deze mogelijkheden uit. Succes!


Download ppt "DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen."

Verwante presentaties


Ads door Google