De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,"— Transcript van de presentatie:

1 Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door deze presentatie.  Doe dit maar!

2 Toets [Info] Met behulp van deze toets kun je informatie opzoeken over een artikel, zonder dat er een kassabon wordt aangemaakt. Probeer maar eens!!!

3 Info opvragen (1) Je ziet dat dit veld nu blauw is geworden. Hieraan kun je zien dat je de [Info]-toets hebt aangeklikt.

4 Info opvragen (2) Nu kun je op de [Artikel]-toets klikken en een artikel op zoeken, zonder dat deze direct op de kassabon komt. Doe dit maar!!!

5 Info opvragen (3) We selecteren even een willekeurig artikel om de prijs hiervan te bekijken!

6 Info opvragen (4) In het venster dat vervolgens verschijnt, zie je de omschrijving en de prijs staan van het artikel. Klik op de [OK]-toets om het venster af te sluiten. Doe dit maar!!!

7 Info opvragen (5) Zoals je ziet is dit veld weer wit en staat het gezochte artikel niet weergegeven. Wel hier, maar dat heeft geen consequenties voor de kassabon.

8 Kort samengevat – Met behulp van de [Info]-toets kun je informatie opzoeken over een artikel, zonder dat er een kassabon wordt aangemaakt; – Nadat de [Info]-toets is aangeklikt, klik je op de [Artikel]-toets om de informatie over een artikel op te zoeken. Sluit nu dit venster en maak de vragen!


Download ppt "Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,"

Verwante presentaties


Ads door Google