De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door."— Transcript van de presentatie:

1 Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door deze presentatie. Doe dit maar!

2 Dit kun je op 2 manieren doen:
Zoals je ziet, is de kassa afgesloten. Je moet eerst je code intoetsen om gebruik te kunnen maken van de kassa. Inlogcode Dit kun je op 2 manieren doen: Je maakt gebruik van het toetsenbord op het beeldscherm en klikt op de cijfers met behulp van de muis, of Je maakt gebruik van het toetsenbord van je computer.

3 Hier moet je het nummer van je geldlade intypen (bijvoorbeeld ‘1’).
Als je je code hebt ingevoerd en op de [Enter]-toets hebt geklikt, verschijnt dit venster. Geldlade Hier moet je het nummer van je geldlade intypen (bijvoorbeeld ‘1’). Daarna klik je op de [Enter]-toets.

4 De kassa is nu geopend en klaar voor gebruik!

5 Kort samengevat Je start het programma WinPOS;
Vervolgens vul je je inlogcode in en je klikt op de [Enter]-toets; Daarna vul je het nummer in van je geldlade en je klikt weer op de [Enter]-toets; De kassa is dan klaar voor gebruik! Sluit nu dit venster en maak de vragen!


Download ppt "Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door."

Verwante presentaties


Ads door Google