De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

G OOGLE D OCS. In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "G OOGLE D OCS. In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken."— Transcript van de presentatie:

1 G OOGLE D OCS

2 In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.

3 Stap 1. Om een tekstballon in te voegen handelt u als volgt: Klik in de dia waar u een tekstballon wilt invoegen, klik daarna op Invoegen en klik vervolgens op Vorm in het dialoogvenstertje dat geopend wordt klikt u de tekstballon aan. Deze wordt vervolgens op een willekeurige plaats in de dia ingevoegd. Klik bijv. hier

4 Stap 2 Wanneer u met de muisaanwijzer boven de tekstballon hangt en de muisaanwijzer verandert in een plusteken met aan pijltjes aan de uiteinden, dan kunt u door de linker muisknop ingedrukt te houden de tekstballon verslepen naar de gewenste locatie. Door op een van de witte vierkantjes te klikken verandert de muisaanwijzer in een liggend streepje met pijltjes aan de uiteinden. Door de linker muisknop ingedrukt te houden en te slepen kunt u de tekstballon groter en kleiner maken.

5 In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken.


Download ppt "G OOGLE D OCS. In COMPUlinks 2008/4 vindt u een uitgebreide werkbeschrijving. Met behulp van Google Docs kunt u eenvoudig presentaties maken."

Verwante presentaties


Ads door Google