De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van."— Transcript van de presentatie:

1 Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van dit team hoort. We gebruiken de internet instellingen van de browser om het internet op te gaan.

2 Het wachtwoord klopt - we hebben verbinding gevonden. Alle teksten zijn ingeladen en we weten welke ronde we spelen. Je kunt op 4 knoppen klikken: team-info, spelregels, speel en disclaimer.

3 Team-info: Dit zijn de gegevens die bekand zijn over je eigen team. Je kunt deze desgewenst wijzingen. Alleen voor teamleden en de 2 foto’s moet je contact opnemen met de spelleiding.

4 De Spelregels.

5 Speel: Het eerste onderdeel van elke ronde is de opzoekvraag. Wanneer we in de volgende ronde komen kunnen we ook de antwoorden van eerdere opzoekvragen bekijken.

6 Verder: Het autowassen. Kies het aantal emmers dat je wilt gebruiken, of klik op help. Dan verschijnt er een uitgebreide uitleg

7 Help: Meer uitleg over het autowassen. Kies het aantal emmers en ga verder.

8 Verder: Water dragen. Hiervoor moet je contact leggen met andere teams. Klik op help voor meer uitleg of op een teamnaam voor meer gegevens

9 Help: Meer uitleg over het waterdragen. Klik nu op een team om meer over het team te weten te komen.

10 Hier zie je de gegevens van een ander team. Later in het spel zal je ook het resultaat van eerdere ronden zien tussen jouw team en dit team. Klik nu op verder om de ronde af te sluiten.

11 Afsluiten: Hier zie je een overzicht van al je zetten voor deze ronde. Als je twijfelt kan je op naam van het onderdeel klikken om je zetten te wijzigen. De server controleert of de zetten op tijd zijn, en je kan het programma dan afsluiten.


Download ppt "Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van."

Verwante presentaties


Ads door Google