De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking."— Transcript van de presentatie:

1 1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure

2 2 Product verpakking

3 3 De nüMaps Lifetime Code

4 4 De Procedure Ga naar: www.garmin.com/activatenumaps www.garmin.com/activatenumaps De beschrijving in deze handleiding is voor klanten met een myGarmin account. (Let op! U dient de Lifetime update te activeren op het account waarin uw toestel staat geregistreerd.) Indien u geen myGarmin account heeft, dient deze eerst aangemaakt te worden en dient u vervolgens het toestel te registreren, voordat deze procedure in gang gezet kan worden.

5 5 De Procedure Scherm volgorde: Selecteer Taal Lees de instructies! Lees de voorwaarden en beperkingen. Bestaande klanten gebruiken hun myGarmin inlog gegevens om het abonnement te activeren. Nieuwe klanten maken eerst een myGarmin account aan en registeren daar het toestel.

6 6 De Procedure Scherm volgorde: Vul uw gebruikersnaam, wachtwoord en de activatiecode in. Klik op “Mijn abonnement activeren”.

7 7 De Procedure Scherm volgorde: Systeem controleert of de “Communicator Plug- In” correct is geinstalleerd. Als de “Communicator Plug-In” niet geïnstalleerd is zal de computer u vragen of u deze wilt installeren (zie balk bovenaan de pagina). Als de “Communicator Plug-In” geïnstalleerd is dan zal de computer aangeven of het GPS toestel herkend wordt. Wacht vervolgens af tot het systeem hervat. myGarmin zal proberen om verbinding te maken met het GPS toestel. Als het apparaat niet gevonden wordt zal er duidelijk worden aangegeven wat u verder dient te doen. Vervolgens wordt er verbinding gemaakt en wacht af op het volgende scherm.

8 8 De Procedure Scherm volgorde: Computer wordt gereed gemaakt voor downloaden. GPS apparaat wordt gezocht. Systeem verwacht een bevestiging. Klik op de blauwe knop “nüvi XXX”

9 9 De Procedure Scherm volgorde: Systeem controleert of de “Communicator Plug-In” correct geïnstalleerd is. Als de “Communicator Plug-In” is geïnstalleerd dan zal de computer aangeven of het GPS toestel hiervoor geschikt is. Wacht vervolgens af tot het systeem hervat.

10 10 De Procedure Scherm volgorde: Computer wordt gereed gemaakt. Toestel wordt gezocht. Als het GPS toestel geschikt is voor de nüMaps Lifetime update, zal het systeem vragen om een bevestiging. Klik op “Downloadmanager starten”

11 11 De Procedure Scherm volgorde: De Download Manager zal starten en een “Bestand opslaan” scherm zal verschijnen in het scherm. Selecteer de map waar u het bestand wenst op te slaan en kies voor “opslaan”. Verwerken.......

12 12 De Procedure Scherm volgorde: De Download zal starten. Tijd van download zal varieren afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. De download zal voortduren totdat deze compleet is. “Garmin Download Manager” kan dan geminimaliseerd worden en het scherm dient u verder te laten staan en niet af te sluiten.

13 13 De Procedure Scherm volgorde: Lees de instructies... Klik op “Stuur mij een email wanneer er in de toekomst nieuwe updates beschikbaar komen...” als u op de hoogte gehouden wilt worden. Klik vervolgens op “Aanmelden!”

14 14 De Procedure Scherm volgorde: Klik op “keer terug naar myGarmin home” De procedure is vervolgens compleet.


Download ppt "1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking."

Verwante presentaties


Ads door Google