De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Installatie instructie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Installatie instructie"— Transcript van de presentatie:

1 Installatie instructie
P2000 programma

2 Installatie instructie
Ga naar om daar het programma te downloaden.

3 Installatie instructie
Download het installatie-zipbestand en later de update

4 Installatie instructie
U krijgt dit te zien, kies voor openen of opslaan

5 Installatie instructie
Na het openen van het bestand, kunt u het programma installeren. De volgende stap, is de update(kaart ) installeren. Ga naar “deze computer”, C: schijf, “Program Files” en zoek de map P2000 kaart kopieer het exe-bestand uit de update en plak het in deze map.

6 Installatie instructie
We gaan nu het programma opstarten. Negeer de melding van het geluidsbestand. Het programma vraagt om een API-Key , hier komen we later op terug. Klik op ok, vervolgens ziet u een scherm als hier onder, met bovenaan vijf tabbladen. Klik op het tabblad “regio/discipline” Ps. Op sommige computers geeft het programma een melding van een missend dll – bestand. Ga naar quassi.nl om dit probleem op te lossen .

7 Installatie instructie
U ziet het volgende scherm. Aan de linkerkant klikt u dubbel om de regio te selecteren. Om deze te verwijderen in de rechter kolom op de regionaam dubbelklikken. Links onderaan kiest u de discipline op dezelfde manier.

8 Installatie instructie
Hierna gaan we naar het tabblad “instellingen”. Vul de gegevens in . Let op! Geen hoofdletters ! Klik daarna op de “zoek”knop. Automatisch worden de coördinaten ingevuld. (denk aan spaties tussen adres en huisnr!)

9 Installatie instructie
Het programma vraagt om een geluidsbestand. Deze zijn volop te vinden op het internet. Zoek bij Google naar “wav” en je vindt er honderden. Je kan er ook direct hier één downloaden klik hier Om het vast te horen klik op de luidspreker

10 Installatie instructie
Nu komen we bij de API-key. Deze kunt u aanvragen bij Google of de bijgesloten API-key kopieeren en plakken. Het volgende is het geluidbestand. Klik op “browse” en zoek het gedownloade bestand: “geluid.wav “ selecteer dit en klik nu op de knop “opslaan”

11 Installatie instructie
De bijgesloten API-key werkt maar voor een beperkt aantal meldingen. Door een eigen API key aan te vragen mist u niets!!! Even naar Google.nl en zoek naar API key. Vul een willekeurige naam, voor een site in, bij het aanvraagformulier.

12 Installatie instructie
U ziet hiernaast een melding. U kunt kiezen voor verschillende weergaves. Kaart, Satelliet of zoals hier Beide.

13 Veel plezier en succes met de installatie
Mocht het ondanks deze uitleg nog niet lukken stuur dan een via de site van Brandweer Hattemerbroek. Alle credits voor het programma gaan natuurlijk naar Quassi.nl


Download ppt "Installatie instructie"

Verwante presentaties


Ads door Google