De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013."— Transcript van de presentatie:

1 Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013

2 Altijd inloggen via: http://www.vhcvenlo.nl/formulier Dit kan op -Een smartphone -Een tablet -Een laptop -Een PC Ook bij uitwedstrijden!

3 Stap 1: Inloggen Kies als coach/aanvoerder voor “ik ben coach/aanvoerder”.

4 Stap 2: log in met je eigen gegevens Log in met je gegevens waarmee je normaal gesproken ook op de site van VHC inlogt. Voer lidnummer en wachtwoord in en klik/tik op “aanmelden”.

5 Stap 3: gegevens wedstrijd Na het inloggen zie je de wedstrijdgegevens inclusief de verificatiecode die je op de wedstrijddag moet geven aan de scheidsrechters. Tip: noteer deze code dus op papier voordat je naar de wedstrijd gaat. Klik/tik op “volgende”.

6 Stap 4: spelers uitvinken Vervolgens zie je je eigen spelerslijst. Vink de spelers die niet aanwezig zijn af. Desgewenst kunnen er nu ook invallers toegevoegd worden. 1.Invallers toevoegen? Klik/tip op “invallers”. 2.Geen invallers? Klik/tik op “volgende”.

7 Stap 4a: Invallers zoeken Type de naam in van de invaller die je wilt toevoegen en klik/tik op “zoek”.

8 Stap 4b: Invallers toevoegen Vink de invaller(s) aan die je wilt toevoegen en klik/tik op “toevoegen”.

9 Stap 4c: spelerslijst compleet. Wanneer de lijst compleet is, klik/tik op “volgende”.

10 De wedstrijd kan beginnen! Na de wedstrijd loggen de scheidsrechters in en werken de verschillende stappen af. Als de scheidsrechters klaar zijn, dan is de coach/aanvoerder weer aan de beurt.

11 Stap 5: einde wedstrijd Wanneer de scheidsrechters het formulier hebben ingevuld, kun je als coach/aanvoerder weer verder. Klik/tik op “volgende”.

12 Stap 6: controleer uitslag Op het scherm is de uitslag van de wedstrijd zichtbaar. Klik/tik op “volgende” om door te gaan.

13 Stap 7: opmerkingen toevoegen Nu kunnen er eventueel opmerkingen aan het formulier worden toegevoegd. Dit is vergelijkbaar met de schriftelijke opmerkingen van een aanvoerder op een schriftelijk wedstrijdformulier. Klik/tik op “volgende” om verder te gaan.

14 Stap 8: controleer kaarten Op dit scherm zijn eventueel doorgevoerde kaarten in te zien. Klik/tik op “voltooien” om verder te gaan.

15 Stap 9: bevestigen Klik/tik op “OK” om het versturen van het formulier definitief te bevestigen.

16 Stap 10: klaar! Klaar! Je bent als coach/aanvoerder nu klaar met het invullen en versturen van het wedstrijdformulier. Het is van belang de teamopstelling vooraf te doen en alle overige handelingen zo snel mogelijk na de wedstrijd af te ronden (liefst op het veld of in het clubhuis). Als dit niet lukt dan zodra je thuis hiervoor de mogelijkheid hebt. In principe zijn de coaches, aanvoerders verantwoordelijk voor het DWF. Zij hebben echter ook de mogelijkheid in het systeem om dit aan andere ondersteuners van hun team in overleg over te dragen. Denk er aan dat het formulier uiterlijk de maandagavond om 19.00u volgend op de wedstrijd verzonden moet zijn. Na 19.00u is versturen niet meer mogelijk. De KNHB zal bij het niet correct of niet tijdig afhandelen van het DWF boetes opleggen aan de vereniging!

17 Samenvattend 1.De coach/aanvoerder logt voor de wedstrijd in om de spelerslijst te controleren en te bewerken. Tevens noteert hij/zij de verificatiecode voor de scheidsrechters 2.De wedstrijd wordt gespeeld 3.De scheidsrechters vullen het formulier in 4.De coach/aanvoerder checkt de uitslag en bevestigd en verstuurt het formulier. Zorg ervoor dat alles op tijd en correct is afgehandeld. Wil je meer informatie? Log in op de site van VHC en kijk onder Documenten >> DWF, digitaal wedstrijd formulier voor veel gestelde vragen, alle handleidingen en presentaties. Ook kun je als coach/aanvoerder contact opnemen met jouw wedstrijdsecretaris.


Download ppt "Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google