De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van CTB ICT Bouw BV

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van CTB ICT Bouw BV"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van CTB ICT Bouw BV
Onze klanten zijn op zoek naar: gemak maximale herkenbaarheid in het dagelijks gebruik functionaliteit die 100% toegespitst is op de bouw continuïteit CTB garandeert dit met een bewezen oplossing die bij meer dan 160 aannemers in Nederland in gebruik is.

3 Onze visie op B & U Met de gecombineerde kennis van de bouwbranche (Burgerlijke & Utiliteitsbouw) en ICT bij CTB gaan we een partnership aan met onze klanten. Het is onze overtuiging dat we met deze kennis en toepassing van moderne technologie en marktstandaarden aantoonbaar het rendement bij onze opdrachtgevers kunnen verhogen. Kernwoorden: continuïteit omzetgroei kostenverlaging.

4 Onze oplossing CTB levert een ERP-pakket dat volledig compatibel is met Microsoft Office (Word en Excel). CTB biedt een oplossing die volledig is toegespitst op de Bouw. Rijke functionaliteit die modulair wordt aangeboden. Klanten kunnen zo precies de gewenste onderdelen kiezen. Daarnaast is er integratie met CTB ProjectPortaal, een oplossing voor delen en beheren van relevante documenten gebaseerd op SharePoint. Klik hier voor een korte intro.

5 Onze werkwijze Samen met de leiding van uw organisatie staan we stil bij visie, kansen en bedreigingen en de mogelijkheden om met de juiste ICT toepassingen het rendement van uw organisatie te verbeteren. Inzet van de juiste middelen en tijdige en volledige informatie leiden tot betere bedrijfsresultaten.

6 Heilijgers werkt met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct
“Heilijgers BV is een Amersfoorts familiebedrijf en bestaat al ruim 100 jaar. Sinds 1998 maakt ze deel uit van Koninklijke BAM Groep. Heilijgers is een zelfstandige dochter-onderneming met ca. 200 medewerkers, een eigen marktpositie en een eigen identiteit binnen de BAM groep.”

7 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
Arjan van Asselt, financieel directeur Heilijgers: “we zijn naar een ERP systeem gebaseerd op Microsoft gaan kijken, omdat we een pakket zochten dat het hele proces omvat, van de koop van de grond tot de sloop van het gebouw.”

8 Welke oplossing biedt Dynamics ERP?
“Kostenbesparing in kopersbeheer: minder faalkosten en een tevreden klant, dat hebben we bereikt met het ERP- systeem van CTB ICT Bouw.” “Risicobeheersing in het inkoopproces: vroegtijdig zicht op risico’s en management kan sturen.”

9 Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?
“Dankzij Dynamics ERP hebben we bijvoorbeeld het gemiddelde aantal van 20 opleverpunten per klant terug weten te brengen tot minder dan drie.” “Daarnaast gaan we efficiënter om met de beschikbare FTE’s.”

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?
“We zijn het hokjesdenken voorbij sinds de invoering van ERP. Onze mensen spreken nu dezelfde taal en zijn veel meer bereid tot communiceren en discussiëren. Een belangrijk winstpunt voor ons. ”

11 Contact CTB ICT Bouw Bezoekadres: Rubensstraat 211, 6717 VE Ede Postadres: Postbus 239, 6710 BE Ede Telefoon: Fax: URL website: Contact: Dorien Termeer (marketing en communicatie)


Download ppt "De kracht van CTB ICT Bouw BV"

Verwante presentaties


Ads door Google