De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke en fashionspecifieke- bedrijfsprocessen. Kernwoorden binnen onze organisatie zijn: expertise, innovatie, professionaliteit, continu ï teit, kwaliteit en service. Voor fashionbedrijven met retailactiviteiten werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners.

3 Onze visie op Fashion In de fashionbranche draait alles om marges en een zo kort mogelijke ’time to market’: de collectie moet zo snel mogelijk en kostenefficiënt beschikbaar zijn. De juiste ERP software is daarom essentieel; voor een optimaal beheer van uw organisatie en een efficiënte samenwerking met uw leveranciers en klanten, om snel goed onderbouwde beslissingen te kunnen nemen en het beste uit uw mensen en activa te halen.

4 Onze oplossing Iedere functie die binnen uw bedrijf wordt vervuld is anders, met andere -generieke en fashionspecifieke- taken, verantwoordelijkheden en andere informatiebehoeften. itSuitsFashion voorziet uw medewerkers van exact de informatie die nodig is voor hun specifieke functie. Daarmee verhoogt hun persoonlijke efficiëntie en effectiviteit en levert iedereen continue een optimale bijdrage aan de dagelijkse bedrijfsvoering. itSuitsFashion is daarmee bij uitstek een strategisch middel om uw zakelijke doelstellingen te behalen.

5 Onze werkwijze Met key users uit uw organisatie en experts van it suits IT vormen we een projectteam. Samen doorgronden we de visie, kansen, mogelijkheden en bedreigingen van uw organisatie om met de juiste ICT toepassing uw rendement te verbeteren. Wij kennen uw markt en denken met u mee in oplossingen. Inzet van de juiste middelen en volledige informatie leiden tot een succesvol project wat binnen gestelde tijd en budget gerealiseerd wordt.

6 Van Gils Fashion werkt met Dynamics ERP Frank Biegstraaten, IT Manager bij Van Gils Fashion: “Van Gils Fashion is het thuis van o.a. het mannenmodemerk VAN GILS. We bestaan uit 50 mensen en hebben een groothandelstak en eigen winkels onder de naam Setpoint.” Van Gils Fashion is onderdeel van LOGO International, waar ook WE Fashion, O’Neill, Waalwear Kids en Setpoint deel van uitmaken.”

7 Frank Biegstraaten, IT Manager bij Van Gils Fashion: “ We zijn naar een ERP systeem gaan kijken omdat we één geïntegreerd systeem wilden hebben voor onze gehele organisatie. Efficiëntie valt of staat immers met een vlotte doorstroming van informatie. ” Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Frank Biegstraaten, IT Manager bij Van Gils Fashion: “ De IT omgeving in onze gehele organisatie bestaat nu uit Dynamics ERP, waardoor onze groothandels- en retailprocessen volledig ge ï ntegreerd zijn en we goed overzicht en controle over onze gehele organisatie hebben. ” Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 Frank Biegstraaten, IT Manager bij Van Gils Fashion: “ Dankzij Dynamics ERP zijn onze mensen flexibel inzetbaar. De vlotte doorstroom van informatie door de gehele organisatie is ook een groot voordeel. En zo kan ik er nog wel een aantal noemen. ” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 Frank Biegstraaten, IT Manager bij Van Gils Fashion: “ Jazeker, ik zou niet anders meer willen. Werken met Dynamics ERP bevordert onze efficiëntie en effectiviteit in grote mate. Het bespaart ons enorm veel werk en de kans op fouten is sterk verminderd. ” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Havenstraat 20, 3401 DM IJsselstein Postadres: Havenstraat 20, 3401 DM IJsselstein Telefoon: (030)687 47 39 Fax: (030)687 47 49 E-mail: info@itsuitsit.nl URL website: www.itsuitsit.nl Contactpersoon: Dirk Verhagen Naam Twitter account: @itSuitsFashion Contact


Download ppt "De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke."

Verwante presentaties


Ads door Google