De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PH 09 E V071. 2 Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PH 09 E V071. 2 Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen."— Transcript van de presentatie:

1 PH 09 E V071

2 2 Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen. Zij kan tevens een groot aantal systemen implementeren en onderhouden. Aan wie? ACES werkt rechtstreeks in opdracht van eindgebruikers en voor de technische groothandel. Waarom ACES? ACES kent de markt, en volgt innovatieve oplossingen op de voet. Onafhankelijk? ACES levert zelf niets en heeft daarom geen commerciële drijfveer voor een specifieke systeemkeuze.

3 PH 09 E V073 Algemeen Waarom advies voor elektronisch sluiten? Elektronisch sluiten is erg in ontwikkeling, en elke leverancier heeft zijn eigen filosofie. Hierdoor zijn veel verschillende oplossingen en concepten beschikbaar. Elektronische sluitsystemen zijn kostbare systemen, waar u jaren profijt van wil hebben. Daarom dient een oplossing precies op de eisen en wensen aan te sluiten. Alleen een specialist die dagelijks met deze systemen werkt heeft een goed overzicht van alle mogelijkheden en kan u helpen met het maken van een zorgvuldige afweging. Het is daarom goed om elektronisch sluiten als een afzonderlijke discipline te behandelen. De technische groothandel heeft veel kennis van het aanvullende hang-/sluitwerk en is hier complementair.

4 PH 09 E V074 Oorsprong Tot 10 jaar terug alleen starre mechanische sluitsystemen of dure bekabelde toegangscontrolesystemen. Nu ook slimme, efficiënte elektronische oplossingen mogelijk op basis van cilinders, beslag of paslezers. Werkterrein ACES

5 PH 09 E V075 budget Aandachtsgebieden systemen bediening beheer omgeving opbouw database complexiteit software koppelingen naar derden functies software concepten ervaringen kwaliteit toepasbaarheid aftersales netwerk

6 PH 09 E V076 Algemeen Een eindgebruiker vraagt een onafhankelijk advies aan ACES. eindgebruikerACES

7 PH 09 E V077 Advies eindgebruiker dealer ACES ACES geeft een advies op maat op basis van uw eisen/wensen en maakt een keuze uit alle beschikbare oplossingen. Voor een eventuele prijs of levering kunnen wij u in contact brengen met een dealer.

8 PH 09 E V078 eindgebruiker leveranciers Implementatie dealer Indien gewenst kan ACES daarbij de inbedrijfstelling, programmering, opleiding en begeleiding verzorgen. 8 ACES

9 PH 09 E V079 eindgebruiker leveranciers Aftersales dealer ACES kan ook de aftersales, een servicedesk en diverse contracten voor beschikbaarheid en preventief onderhoud aanbieden. ACES

10 PH 09 E V0710 Conclusie ACES is een onafhankelijk adviescentrum voor elektronische sluitsystemen. ACES verzorgt het advies, projectering en sluitplan a.h.v. de specifieke eisen/wensen van de eindgebruiker. ACES draagt zorg voor een juiste implementatie, inbedrijfstelling, opleiding en begeleiding. ACES biedt diverse onderhoudscontracten en ondersteuning aan voor een optimale werking van het systeem.

11 PH 09 E V0711 Voordelen voor u alle mogelijke oplossingen worden voor u onderzocht, u bent altijd voorzien van de laatste informatie, kwaliteitsverhoging door combinatie advies en onderhoud, indien gewenst kan een dealer een goede prijsindicatie geven, voor een gering bedrag een deskundig en onafhankelijk advies, korting op de advieskosten wanneer de opdracht wordt ondergebracht bij een geregistreerde dealer, één partij als aanspreekpunt voor het gehele traject, lage onderhoudskosten door efficiënt onderhoud, support door specialisten na levering.

12 PH 09 E V0712 Motto Beter om een zwakte te kennen dan voordelen aan te horen…


Download ppt "PH 09 E V071. 2 Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen."

Verwante presentaties


Ads door Google