De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes

Verwante presentaties


Presentatie over: "De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes"— Transcript van de presentatie:

1 De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes
BUYFORCE De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes

2 Visie Een oplossing bieden voor kleine en middelgrote aankopen, door het optimaal benutten van de inkoopkracht met zo min mogelijk administratieve ballast doormiddel van ‘punch-out’ catalog techniek.

3 De naam = het concept BUYFORCE = KOPEN VAN KRACHT
Door het selectie- en bestelproces uit te besteden koopt men lekkerlijk meer inkoopkracht, omdat: BUYFORCE een eenvoudige applicatie aanbied waarin de organisatie zelf de behoefte kan specificeren en de autorisatie processen geintegreerd zijn; BUYFORCE niet gebonden is aan de bestaande aantal leveranciers; BUYFORCE jarenlange ervaring heeft met professionele inkoopprocessen (transperant & objectief); BUYFORCE een fixed price aanbied en dus altijd voor de economisch meest voordelige aanbieding voor de klant gaat.

4 Wat onderscheid BUYFORCE?
Geen regulier “inkoophuis” door optimaal gebruik te maken van ICT mogelijkheden en de aanwezige kennis bij de klant; Geintegreerd in de bedrijfsprocessen van de organisatie; De klant kan via de applicatie (gebaseerd op een punch-out catalog) eenvoudig de behoefte specificeren; 1 Leverancier, 1 Factuur, minimale administratieve ballast; Geen wildgroei aan leveranciers, maar wel het uitnutten van de mogelijkheden van de markt.

5 Het proces van BUYFORCE

6 Specificatie Tool Important! De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid van de specificatie. BUYFORCE is een intermediair en werkt uitsluitend in opdracht van de klant. De levering wordt altijd afgeleverd bij de klant. Het proces wordt vooraf met de klant vastgelegd. Historie is te allen tijde online opvraagbaar.

7 Werkwijze PunchOut BUYFORCE
Inloggen via PuchOut bestelsysteem op de website van BUYFORCE; Gebruikersportal waarin aanvragen kunnen worden aangemaakt, historie en status van lopende aanvragen kunnen worden bekeken; Aanmaken van een nieuwe offerte aanvraag. In het forumlier de behoefte specificeren De aanvraag maakt een uniek nummer aan dat wordt opgeslagen als ‘artikelnummer’, mogelijkheid tot het opslaan van het concept en/of definitief doorsturen; De aanvraag wordt via bijv. cXML naar het bestelsysteem gestuurd en geautoriseerd in de autorisatieflow van de klant; Na goedkeur komt de opdracht bij BUYFORCE, status kan worden bijgehouden via de adminportal; BUYFORCE voert haar sourcing traject uit (offline), vervolgens wordt de order voor goedkeur/procuratie via bijv. cXML teruggestuurd naar de klant. In het BUYFORCE systeem wordt het advies en ontvangen offertes opgeslagen; Na goedkeur ontvangt BUYFORCE de bestelling en draagt zorg voor de opdracht bestelling en bewaking naar de leverancier (offline).

8 Welke producten via BUYFORCE
Alle incidentele behoeftes voor de (in)directe inkoop Voorbeelden: Facilitaire producten; Specifieke MRO behoefte; Eenmalige aankoop van dienst/product; Etc…

9 BUYFORCE.NL


Download ppt "De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes"

Verwante presentaties


Ads door Google