De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is."— Transcript van de presentatie:

1

2 PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is een solide oplossing voor flexibel klantmanagement. In deze presentatie zetten wij de belangrijkste functionaliteit voor u op een rij.

3 Inloggen zowel intern als extern over uw internetverbinding.

4 Zoeken in PreSoft [relatiebeheer] is eenvoudig. U typt de naam in van het bedrijf dat u zoekt en PreSoft zoekt het automatisch voor u op.

5 U kunt ook zoeken op bijvoorbeeld het type bedrijf, status van de relatie, achternaam of woonplaats.

6 Alles overzichtelijk in één scherm gepresenteerd met duidelijke en gebruikersvriendelijke benamingen. Organisatie informatie Contact- personen Documenten beheer Maatwerk informatie Acties en contact registratie

7 Een overzichtelijk scherm voor de invoer van uw relaties.

8 Van iedere relatie zijn er duidelijke adreskaarten op te vragen, netjes uit te printen of met outlook te integreren.

9 Eenvoudige selecties maken door het gebruik van een flexibel lettersysteem waarbij u zelf uw relaties kunt indelen en terugzoeken.

10 Versturen van een mailing naar uw klanten behoort tot de standaard mogelijkheden. U maakt eerst een selectie….

11 …en dan krijgt u automatisch alle velden die nodig zijn voor het maken van een direct mailing. Direct integreren met Excel/MS-Word.

12 Binnen het pakket kunt u snel en automatisch e-mail berichten en nieuwsbrieven versturen naar door u geselecteerde doelgroepen.

13 Naast al deze functies komt PreSoft [relatiebeheer] ook met een scala aan handige mogelijkheden zoals het opzoeken van adressen in het telefoonboek, bij de KvK, het postcodeboek en het maken van een routeplanning.

14 Samengevat PreSoft [relatiebeheer] Webbased: overal toegankelijk Eenvoudige zoekfunctie Alternatieve zoekfunctie Overzichtelijk & duidelijk Integratie met MS office (Word/Excel) Automatische brief aanhef Selecties & Segmentatie Digitale nieuwsbrief distributie Fax distributie Koppeling met o.a. telefoon- en postcodeboek/Kamer van Koophandel database en on-line routeplanner.

15 PreSoft [management software] Postbus 470 4460 AW Goes T +31 (0) 113 – 22 28 00 F +31 (0) 113 – 21 18 00 E info@presoft.nlinfo@presoft.nl I www.presoft.nlwww.presoft.nl


Download ppt "PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is."

Verwante presentaties


Ads door Google