De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten en (branche)kennis aan degelijkheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Daarmee verhogen we de effectiviteit en winstgevendheid van onze klanten. Dit alles op basis van onze ervaring binnen uw branche die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd.

3 Onze visie op de groothandel in duurzame goederen Om uw klanten tevreden te stellen dient u razendsnel en betrouwbaar te kunnen leveren. Dat is simpeler gezegd dan gedaan. Het optimaal op elkaar afstemmen van uw bedrijfsprocessen speelt hierbij een elementaire rol. Bovendien is een koppeling tussen uw software en die van uw leveranciers en klanten hierbij heel belangrijk. SBA Business Solutions kan u hierin ondersteunen.

4 Onze oplossing Onze totaaloplossing is speciaal bedoeld voor groothandels in duurzame goederen. De enorme hoeveelheid standaard functionaliteiten van Microsoft Dynamics hebben we uitgebreid met een aantal specifiek voor uw organisatie benodigde functies. We helpen u hiermee om uw organisatie zo in te richten dat u uw klanten de allerbeste service kunt verlenen.

5 Onze werkwijze SBA Business Solutions ontzorgt. Als we bij u een nieuw systeem implementeren, steken we veel tijd in het voortraject. Samen met u onderzoeken we hoe u uw onderneming zo goed mogelijk kan organiseren. Als we eenmaal duidelijk hebben wat er nodig is, leggen we u een plan van aanpak voor. U weet dus precies waar u op kunt rekenen. Ook na de implementatie blijven we u van dienst.

6 Mooij Verf B.V. werkt met Dynamics ERP Mooij Verf is een dynamische groothandel in verfproducten en verftoebehoren met 14 vestigingen, verspreid over verschillende provincies. Het bedrijf is al ruim 70 jaar actief in Nederland.

7 “De diverse eilandoplossingen en de traagheid van het bestaande systeem heeft gezorgd dat we naar een nieuw ERP systeem zijn gaan kijken.” Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “Microsoft Dynamics AX zorgt voor integratie van de verschillende werkmaatschappijen en geeft ons een snelle en complete oplossing met alle benodigde functies.” Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 “Uiteindelijk zijn het de klanten die het grootste voordeel hebben. We moeten snel en goed leveren, dat maakt Dynamics AX voor ons mogelijk.” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

10 “Onze medewerkers werken fluitend met Dynamics AX. Ze beschikken over up-to-date informatie, werken efficiënter en besparen zo op termijn flink op de kosten.” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Cartografenweg 6, 5141MT, Waalwijk Postadres: Postbus 1030, 5140CA, Waalwijk Telefoon: (0416) 341 111 Fax: (0416) 339 601 E-mail: sales@sba.nl URL website: www.sba.nl Contactpersoon: Peter Zacht Twitter account: @SBANL Contact


Download ppt "De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten."

Verwante presentaties


Ads door Google