De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft u meer inzicht. Abecon biedt u, als preferred Microsoft partner voor de opleidingsbranche, een complete, geïntegreerde, bewezen Microsoft Dynamics brancheoplossing.

3 Onze visie op Opleidingen
De markt vraagt om opleidingsaanbod en –aanpak, individueel afgestemd op uw klanten en cursisten. Tegelijkertijd wilt u grip houden op uw kosten en opbrengsten. Met zo min mogelijk handelingen en handmatige controles. Een actueel en gedetailleerd inzicht is essentieel om snel onderbouwde keuzes te maken.

4 Onze oplossing Abecon Course biedt u de enige gecertificeerde Microsoft brancheoplossing, waarin uw volledige bedrijfsprocessen worden uitgevoerd. Abecon is een innovatieve organisatie met kennis van uw branche, ondersteunt gerenommeerde opleiders en beschikt over ervaren consultants!

5 Mprise werkt met Dynamics ERP.
“Abecon Course zorgt ervoor dat wij meer werk kunnen verzetten met hetzelfde aantal mensen!

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
Gegevens van deelnemers één keer vastleggen en te gebruiken bij de cursusadministratie, CRM en financiële administratie. Sneller reageren op informatieaanvragen Koppeling mogelijk met website, voor webinschrijvingen en publicatie van het aanbod Meer werk verzetten met hetzelfde aantal mensen

7 Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?
Verzet meer werk met minder inspanning. Reageer sneller en publiceer nieuw aanbod direct online. Versimpel de online communicatie met cursisten. Optimaliseer winst met detailinzicht in kostprijs en marge Beslis met actuele managementinformatie.

8 Probeer gratis Nieuwsgierig? Probeer nu een maand lang geheel vrijblijvend de Microsoft Dynamics ERP software! Bel: en vraag naar Allard Bentvelsen

9 Maak nu een afspraak Abecon helpt u graag om de voordelen voor uw organisatie inzichtelijk te maken. Neem contact op met Allard Bentvelsen op (035) of

10 Contact Sales manager Course Allard Bentvelsen Bezoekadres Huizermaatweg LM, Huizen Postadres Postbus AA, Huizen Telefoon (035) Fax (035) URL website Twitter Abecon_NL


Download ppt "De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft."

Verwante presentaties


Ads door Google