De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op productiebedrijven Industriële bedrijven produceren de meest complexe producten in de wereld, en ervaren tegelijkertijd een continue druk op prijzen, kosten en marges. Klanten willen unieke, gespecialiseerde producten om beter te kunnen concurreren, tegelijkertijd dient een industrieel bedrijf onderhouds en life-cycle kosten te minimaliseren. Succesvolle industriële bedrijven moeten beter anticiperen op de eisen van de klant en tegelijkertijd de impact van die individuele eisen van de productie minimaliseren.

4 Onze oplossing Qurius biedt Microsoft gebaseerde oplossingen die alle fasen van de industriële productie cyclus omvat: van planning en ontwikkeling tot citeren ontwerp, fabricage,en after-sales service. Hiermee helpen we uw processen te verbeteren en te optimaliseren. De oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics AX of Microsoft Dynamics NAV is in staat om de uiteenlopende behoeften van uw bedrijf te ondersteunen, inclusief voorraadbeheer, productie cost accounting, customer relationship management (CRM), human resources aan / payroll, supply-chain management en distributie.

5 Voorbeeld eindklant ‘Pas Reform is een internationale organisatie, gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve broedmachines en aanverwante apparatuur. Op dit gebied is Pas Reform een van de grootste van de wereld. Circa 60 personeelsleden, 90 jaar bestaan.’

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen? ‘Adequate ondersteuning van het informatiesysteem bij de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen, namelijk: Integratie van de commerciële, logistieke en financiële besturing, en administratie van de kernactiviteiten.’

7 ‘Met Dynamics ERP kunnen we voldoen aan onze doelstellingen. Microsoft Dynamics ERP is een bijzonder gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk softwarepakket. Het vraagt vrijwel geen onderhoud waardoor wij ons op onze kernactiviteiten kunnen richten.’ Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

8 ‘Dankzij Dynamics ERP kunnen we ons volledig concentreren op onze kernactiviteiten/core business. Microsoft Dynamics ERP is voor ons een middel om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Prettig hierbij is dat het ook naadloos integreert met onze overige systemen.’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

9 ‘Wij zijn ontzettend blij met dit pakket omdat we ons momenteel geen ander pakket kunnen voorstellen wat beter aansluit op onze activiteiten en wensen.’ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

10 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/industrie Contactpersoon: Marc Vrijsen Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google