De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van GAC Business Solutions

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van GAC Business Solutions"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van GAC Business Solutions
GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie van uw primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen. We integreren deze processen in één rolgebaseerde en branche specifieke totaaloplossing, op basis van Microsoft Dynamics NAV. Zodat u uw ambities kunt waarmaken. Onze overtuiging is: groeien door partnership. Growing Together.

3 Onze visie op Groothandel
Interne verbeteringen zoals goederenstroombeheersing, procesmatig werken en efficiency verhogen, leveren de nodige baten op voor groothandels. GAC schenkt ook aandacht aan het optimaliseren van de externe factoren van uw bedrijfsprocessen, zoals klanten, leveranciers, intern en extern transport en uw buitendienst. Want juist door bedrijfsbrede procesoptimalisatie is meer winst te behalen.

4 Onze oplossing De oplossing Trade+, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, is toegespitst op de rollen binnen de organisatie. Per functie biedt Trade+ een specifieke set aan functionaliteiten. Iedereen heeft ‘real time’ inzicht in de status van leveringen, offertes en bestellingen, waar en wanneer men wil. Met deze groothandelsoplossing maakt men optimaal gebruik van een centraal en geïntegreerd systeem.

5 Onze werkwijze We ontwikkelen en implementeren software maar met één doel: uw organisatie laten groeien. Dit realiseren we samen, door samen te werken, op elkaar te vertrouwen en kennis te delen. Met elkaars expertise en uw ambities als uitgangspunt smeden we processen, mensen en software tot een geheel. We vinden de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie.

6 Scholten Medische Groep werkt met Dynamics ERP
Scholten Medische Groep is met ruim medische verpleeg- en verzorgingsartikelen, totaalleverancier van medische disposables en investeringsgoederen.

7 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
Peter de Regt, Operationeel Directeur: “Het vorige pakket bood geen ondersteuning meer voor ons uitgebreide magazijn. Zoeken naar informatie verliep omslachtig en het gebrek aan managementrapportages werd een steeds kritischer ongemak.”

8 Welke oplossing biedt Dynamics ERP?
“Dynamics NAV biedt ons inzicht in de gehele bedrijfsketen, van inkoop tot verkoop en alles wat in het magazijn gebeurd. De oplossing sluit naadloos aan op onze bedrijfsvoering.”

9 Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP
“Met de softwareoplossing hebben we vooruitgang geboekt door o.a. actuele bevoorradingsoverzichten, automatische order picking, traceability van orders en realtime management informatie.”

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Scholten Medische Groep:
“We weten waar we willen staan over drie jaar. Dynamics NAV én GAC sluiten daar het beste bij aan. We kunnen blijven groeien.”

11 Contact Bezoekadres: GAC Business Solutions
De Scheper 307, 5688 HP Oirschot Postadres: Postbus 56, 5688 ZH Oirschot Telefoon: 
 Fax: 
 Website: Contactpersoon: Nick Bongen Twitter Account: @GAC_nbo


Download ppt "De kracht van GAC Business Solutions"

Verwante presentaties


Ads door Google