De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op de groothandel Dienstverleners in de groothandel kennen als geen ander het belang van service-op-maat, zodat iedere klant volgens de eigen procedures en logistieke eisen kan worden bediend. Haar succes hangt immers direct af van de toegevoegde waarde die zij haar klanten kan bieden. En dat gaat veel verder dan een breed assortiment en snelle levertijden. De moderne groothandel is een all- round dienstverlener, die naast producten en diensten haar klanten ook terzijde staat met gefundeerd advies over de beste en meest economische oplossingen.

4 Onze oplossing De kracht van de geïntegreerde Q-Trade-oplossing ligt in de groothandel-functionaliteit: –Aansturen van meerdere vestigingen of filialen –Beheer en gebruik van verschillende prijs- en kortingsinstrumenten –Goederen- en administratieve afhandeling op filiaal- en holdingniveau –Relatiebeheer (CRM) Projecten, specials en aanvullende activiteiten, zoals assemblage, montage, ompakken, verhuur, maar ook service (onderhoud en reparaties)

5 Voorbeeld eindklant ‘Highlite International BV is een internationale producent en Groothandel voor Show elektronica en Architectuur.’

6 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen? ‘ Eén systeem, één Database wat snel, efficiënt en functioneel compleet zoveel mogelijk bedrijfsprocessen kan bevatten.’

7 ‘Met Dynamics ERP kunnen we het bovenstaande realiseren waarbij er nog zoveel extra flexibiliteit en power in het pakket zit, dat toekomstige wensen ook groeikansen krijgen. Is there a limit?’ Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

8 ‘Dankzij Dynamics ERP kunnen we snel en efficiënt werken. Zijn bedrijfsprocessen meer en beter geautomatiseerd. Is er minder data verdeeld over verschillende pakketten zodoende interface problematiek vermeden. Is goede en adequate rapportage op ieder niveau mogelijk.’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

9 ‘Jazeker, we kunnen niet meer zonder!’ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

10 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/groothandel Contactpersoon: Ruud de Roode Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google