De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie van uw primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen. We integreren deze processen in één rolgebaseerde en branche specifieke totaaloplossing, op basis van Microsoft Dynamics NAV. Zodat u uw ambities kunt waarmaken. Onze overtuiging is: groeien door partnership. Growing Together.

3 Onze visie op Zakelijke Dienstverlening Voor dienstverleners is grip hebben op processen essentieel om proactief te sturen. Klant- en projectinformatie moet altijd toegankelijk zijn, op iedere plek waar medewerkers productief zijn. Voor het management is het van belang direct inzicht te hebben in operationele resultaten en de directie heeft rapportages nodig om strategische beslissingen te nemen. De juiste software realiseert dit.

4 Onze oplossing De oplossing PSA+, gebaseerd op Dynamics NAV, is toegespitst op de rollen binnen de organisatie. Per functie biedt PSA+ een specifieke set aan functionaliteiten. Waar en wanneer men wil, zowel offline als online, heeft men toegang tot (stuur)informatie. De optimale administratieve ondersteuning maakt dat uw medewerkers grip houden op projecten en management en directie proactief kunnen sturen.

5 Onze werkwijze We ontwikkelen en implementeren software maar met één doel: uw organisatie laten groeien. Dit realiseren we samen, door samen te werken, op elkaar te vertrouwen en kennis te delen. Met elkaars expertise en uw ambities als uitgangspunt smeden we processen, mensen en software tot één geheel. We vinden de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie.

6 Marin werkt met Dynamics ERP Marin staat voor ‘Maritiem Research Instituut Nederland’ en telt ruim 300 medewerkers. Marin levert de industrie innovatieve maritieme oplossingen en voert geavanceerd onderzoek uit ten behoeve van de gehele maritieme sector. Een sterke link tussen academisch onderzoek en behoeften van de markt.

7 “Het compliant zijn met de wetgeving werd door het voormalige pakket niet meer geborgd. Bij de keuze voor een nieuw ERP-systeem hadden we als eis dat het een state of the art oplossing moest zijn.” Willem Broos, Applicatiebeheerder Marin Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “Dynamics NAV is een wereldwijd gebruikte bewezen standaard. Het verhoogt onze werksnelheid, is flexibel en biedt ons perfect inzicht, o.a. bij het traceren van financiële- en projectmutaties.” Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 “Dynamics NAV integreert naadloos met andere software, zoals SharePoint, en is Windows georiënteerd. Daarbij is het daadwerkelijk een oplossing op het hoogste en actuele technische niveau.” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 “We hadden behoefte aan optimale ondersteuning van onze projectorganisatie. Met de Dynamics NAV oplossing hebben wij een totaalconcept als softwareoplossing waarmee we kunnen doorgroeien.” Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Marin:

11 Bezoekadres: GAC Business Solutions De Scheper 307, 5688 HP Oirschot Postadres: Postbus 56, 5688 ZH Oirschot Telefoon: 0499-58 28 27 Fax: 0499-58 28 29 E-mail: mna@gac.nl URL website: www.gac.nl Contactpersoon: Marcel Nanning Twitter Account:@GAC_mna Contact


Download ppt "De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie."

Verwante presentaties


Ads door Google