De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van GAC Business Solutions

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van GAC Business Solutions"— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van GAC Business Solutions
GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie van uw primaire en ondersteunende bedrijfsprocessen. We integreren deze processen in één rolgebaseerde en branche specifieke totaaloplossing, op basis van Microsoft Dynamics NAV. Zodat u uw ambities kunt waarmaken. Onze overtuiging is: groeien door partnership. Growing Together.

3 Onze visie op Productie
Productiebedrijven moeten inspelen op veranderingen in een markt waar marges onder druk staan, klanteisen steeds hoger worden en internationale samenwerking stijgt. O.a. betere samenwerking met business partners, geïntegreerd beheer van klantgegevens en documenten, en versnelde verkoopprocessen maken dat men flexibel en snel kan handelen, accuraat inzicht heeft en grip houdt op de productie.

4 Onze oplossing Production+, op basis van Dynamics NAV, biedt o.a. een logistieke projectomgeving, waarin de planning van materiaal, resources en productie naadloos aansluit op het bestelproces. Production+ bevat ook een sales- en productconfigurator, om een betrouwbare kostprijs te berekenen. Via de database communiceert men met leveranciers en klanten over levertijden, wijzigingen en de status van een order.

5 Onze werkwijze We ontwikkelen en implementeren software maar met één doel: uw organisatie laten groeien. Dit realiseren we samen, door samen te werken, op elkaar te vertrouwen en kennis te delen. Met elkaars expertise en uw ambities als uitgangspunt smeden we processen, mensen en software tot één geheel. We vinden de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie.

6 Wijdeven werkt met Dynamics ERP
Met 120 medewerkers ontwikkelt en produceert Wijdeven power supplies, transformatoren en inductieve systemen en is actief in elektromagnetica. Wijdeven is gevestigd in Oirschot en Ter Apel en heeft tevens productiefaciliteiten in Slovenië en China.

7 Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?
Jan van de Maat, directeur Wijdeven:
 “We wilden meerwaarde voor onze klanten bieden door een betere borging van de kwaliteitssystemen en het optimaliseren van de inkoop-, verkoop- en productieprocessen.”

8 Welke oplossing biedt Dynamics ERP?
“Dynamics NAV biedt ons nauwkeurig inzicht in het gehele bedrijfsproces, van de orders tot de gehele productie en uitlevering vanuit het magazijn.”

9 Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP
“Onze bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en worden geregistreerd. Dit bespaart ons veel tijd en logistieke kosten. Tijdregistratie per proces zorgt voor een nauwkeurige nacalculatie.”

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Wijdeven:
“Met Dynamics NAV zijn onze kwaliteitssystemen en processen beter geborgd wat de beoogde meerwaarde voor onze klanten heeft opgeleverd. Samen met GAC als partner kunnen we meerwaarde blijven bieden.”

11 Contact Bezoekadres: GAC Business Solutions
De Scheper 307, 5688 HP Oirschot Postadres: Postbus 56, 5688 ZH Oirschot Telefoon: 
 Fax: 
 Website: Contactpersoon: Marcel Nanning Twitter Account: @GAC_mna


Download ppt "De kracht van GAC Business Solutions"

Verwante presentaties


Ads door Google