De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde ERP software voor de bouw leggen wij de focus op processen die aansluiten op de praktijk. Veel bedrijven in de B&U en de GWW kiezen voor de totaaloplossing van Herke ICT Group. De gebruiker staat centraal, de techniek past zich aan.

3 Onze visie op de GWW De bouwbranche verandert, de verwachtingen van uw klant veranderen. De bedrijfsvoering wordt complexer en de verschillende delen van de keten integreren meer en meer. Dat vraagt om innovatie van uw onderneming. En om innovatie van de technologie. Herke heeft speciaal voor de bouw een totaaloplossing ontwikkeld die u in staat stelt op een nieuwe manier uw organisatie te runnen.

4 Onze oplossing BouwVision is een geïntegreerde totaaloplossing die alle bouwprocessen ondersteunt en met elkaar verbindt. De software werkt rolgebaseerd en is gebaseerd op Dynamics ERP, aangevuld met specifieke functies voor de bouw. De unieke kracht van BouwVision ligt in de gebruiks- vriendelijkheid. Ontdek BouwVision, bouwsoftware die werkt zoals u werkt.

5 Onze werkwijze Herke ICT Group is ‘inspired by technology’. Wij stellen technologie in dienst van uw organisatie. Speciaal voor de bouw ontwikkelden wij BouwVision, een totaaloplossing die alle bouwprocessen ondersteunt en met elkaar verbindt. Tijdens de implementatie passen wij uw gebruikersscherm aan op uw rol binnen de organisatie. Zo ziet u alleen díe onderdelen die u nodig hebt in uw dagelijkse werk.

6 Aannemingsbedrijf K. Dekker werkt met Dynamics ERP De Dekker groep bestaat uit innovatieve aannemings- bedrijven, heeft 150 werknemers en voert werken uit in de Grond-, Water- en Wegenbouw, Riolering, Rail-infra en Utiliteitsbouw. Onze bedrijven voeren projecten uit conform traditionele besteksvormen alsmede moderne projectrealisatie vormen.

7 Omdat ons oude boekhoudsysteem verouderd was en we met overzichten in Excel werkten, zijn wij op zoek gegaan naar een totaaloplossing voor ERP, waar we eenvoudig management informatie uit kunnen halen. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 BouwVision ERP - op basis van Dynamics - werkt goed samen met de andere Microsoft software die reeds bij ons in gebruik is, en de ontwikkeling houdt gelijke tred met de andere Microsoft toepassingen. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 - Eénmaal vastleggen en daardoor informatie beschikbaar stellen aan anderen; - Dynamics ERP sluit aan bij onze bedrijfsprocessen en biedt direct inzicht in de cijfers zodat we snel kunnen reageren. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Onze doelen zijn bereikt en daarmee hebben we een goede stap voorwaarts gezet in het gebruik van technologie t.b.v. efficiëncy.

11 Bezoekadres:Toermalijnstraat 8, 1812 RL Alkmaar Postadres:Toermalijnstraat 8, 1812 RL Alkmaar Telefoon:(072) 5 126 125 Fax:(072) 5 200 540 E-mail:erptv@bouwvision.nl URL website: www.bouwvision.nlwww.bouwvision.nl Contactpersoon: Karin Buzing Twitter account: @herkeictgroup Contact


Download ppt "De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde."

Verwante presentaties


Ads door Google