Komt allen tezamen!.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar licht Mensen komen binnen.
Advertisements

“Wakker liggen en dromen over Kerst”
Welkom in deze kerkdienst
Bijbelhuis Antwerpen (GZB)
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Komt nu, o komt nu naar Bethlehem
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Welkom Kerstviering 2013.
Kerstfeest van de zondagsschool “Laat de kinderen tot Mij komen”
Welkom! Kerstnachtdienst 2009 EO - Op 3 ezels.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
De lichtstad.
KOMT ALLEN TEZAMEN (Tekst & muziek: Onbekend)
HEERLIJK KLONK HET LIED DER ENG'LEN (Tekst & muziek: Onbekend)
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Liedboek 303 De ware kerk des Heren,
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Kerstviering groep 4 Fijn dat jullie er zijn!.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Kerstbijeenkomst 2014.
Zondag 14 december 2014 middagdienst.
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Welkom deze Kerstmorgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Het thema is: ”In blijde verwachting”
Welkom in deze kerkdienst
Verslaving.
Zingen Vers 1 Ik kniel aan uwe kribbe neer, o Jezus, Gij mijn leven!
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
PalmZondag Goedemorgen gemeente, welkom in deze eredienst
Zingen Vers 1 Hoor, de englen zingen de eer van de nieuw geboren Heer!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Gezocht: Vrijwilligers voor de Zendingszondag van 2 juni 2013 Het projectteam van Zondag Zending en Hulpverlening van de Classis Hardenberg zoekt enthousiaste.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Een enclave van de eeuwigheid.
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Welkom.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Koningin Wilhelmina school
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
Welkom Thema: Kerst raakt je hart.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. Schenau.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Kerkcentrum de Ark LITURGIE 24 juni 2012 THEMA: DE CHAOS DE BAAS, In deze dienst worden gedoopt   Kristel van den Berg, Sofia van.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Welkom in deze kerstnachtdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds M. Dubbelman
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Jezus is Geboren! In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Transcript van de presentatie:

Komt allen tezamen!

Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu Eenstemmig: Komt allen tezamen,  jubelend van vreugde:  Komt nu, o komt nu naar Bethlehem!  Ziet nu de vorst der eng'len hier geboren  Komt, laten wij aanbidden,  komt, laten wij aanbidden,  komt, laten wij aanbidden die Koning. 

riepen eens de herders weg van de kudde Heren melodie, dames bovenstem: De hemelse eng’len  riepen eens de herders  weg van de kudde naar 't schamel dak.  Spoeden ook wij ons met eerbied’ge schreden!  Komt, laten wij aanbidden  komt, laten wij aanbidden  komt, laten wij aanbidden die Koning. 

Gemeente melodie, koor bovenstem: O kind, ons geboren, liggend in de kribbe,  neem onze liefd' in genade aan!  U, die ons liefhebt, U behoort ons harte!  Komt, laten wij aanbidden,  komt, laten wij aanbidden,  komt, laten wij aanbidden die Koning.

Kom, vier dit feest met mij!

Een vreugdevuur gaat van huis tot huis en zet alle harten in vuur en vlam. Het wonder dat de Verlosser kwam, geeft ons reden om kerstfeest te vieren. 

Kom, vier het feest met mij, kom, dans en zing want jij hoort erbij. Deel de vreugde met arm en rijk, dat Jezus voor ons is gekomen.

In alle landen op heel de aarde beleven mensen het met elkaar In alle landen op heel de aarde beleven mensen het met elkaar. Een nieuw begin in een grauw bestaan, waaruit vreugde en kleur zijn verdwenen.

Allen: Kom, vier het feest met mij, kom, dans en zing want jij hoort erbij. Deel de vreugde met arm en rijk, dat Jezus voor ons is gekomen.

Kleur nu je leven met rood van liefde,   met wit van vrede en groen van hoop. En houd je vast aan wat is beloofd, want het rijk van het licht is gekomen.     

Allen: Kom, vier het feest met mij, kom, dans en zing want jij hoort erbij. Deel de vreugde met arm en rijk, dat Jezus voor ons is gekomen.

Koor: Kom, vier het feest met mij, kom, dans en zing want jij hoort erbij. Deel de vreugde met arm en rijk, dat Jezus voor ons is gekomen.

Stille nacht

Ik mag hier aan uw kribbe staan

2. Voor ik als kind ter we - reld kwam, zijt Gij voor mij ge – bo - - ren. Eer ..

ik een woord van U vernam, hebt Gij mij uit – verko - ren ik een woord van U vernam, hebt Gij mij uit – verko - ren. Voor dat uw hand mij

heeft gemaakt, werd Gij een kindje, arm en naakt, hebt Gij U mij ge - ge - - ven.

3. Te mid - den van de nacht des doods, zijt Gij, mijn zon ver – re - - zen. O

zonlicht, mild en ma – te loos, uw gloed heeft mij ge ne-zen zonlicht, mild en ma – te loos, uw gloed heeft mij ge ne-zen. O zon die door het

don- ker breekt, en ‘t wa- re licht in mij ont-steekt don- ker breekt, en ‘t wa- re licht in mij ont-steekt. Hoe heerlijk zijn uw stra – len!

Ik mag hier aan uw kribbe staan (alleen tekst)

1. Ik mag hier aan uw kribbe staan, Heer Jezus, licht en leven. Ik draag U als geschenken aan wat Gij mij hebt gegeven. U zij mijn hart en ziel gewijd, mijn geest, mijn zin, mijn innigheid. O neem ze aan als gaven.

2. Voor ik als kind ter wereld kwam, zijt Gij voor mij geboren. Eer ik een woord van U vernam, hebt Gij mij uitverkoren. Voordat uw hand mij heeft gemaakt, werd Gij een kindje, arm en naakt hebt Gij U mij gegeven.

3. Temidden van de nacht des doods, zijt Gij, mijn zon verrezen. O zonlicht, mild en mateloos, uw gloed heeft mij genezen. O zon die door het donker breekt, en ’t ware licht in mij ontsteekt, hoe heerlijk zijn uw stralen.

Go, tell it on the mountains!

Een lied weerklinkt in deze nacht

Een lied weerklinkt in deze nacht (alleen tekst)

Een lied weerklinkt in deze nacht ons ooit door engelen gebracht. Vreugdevol nieuws want hier is hij: de vorst van Gods barmhartigheid.

Niet langer drukt ons droefheid neer: wij vinden vreugde in de Heer. Hij heeft ons van de nacht bevrijd, schept ons een dag vol zaligheid.

Nu wijkt de zonde voor zijn licht. Ons leven wordt weer opgericht. Stem, mensen met de eng’len in, aanschouw de Zoon, dit nieuw begin!

Hij doet de duisternis teniet. En eng’len zingen ons dit lied. ‘Glorie aan God, want vrede is nu hartslag der geschiedenis’.

Een kind is ons geboren (Sela)

Dames: Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven; en de heerschappij rust op Zijn schouders.

Heren: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige Vader, Vredevorst.

Dames: Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven; en de heerschappij rust op Zijn schouders.

Dames: Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven; en de heerschappij rust op Zijn schouders. Heren: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige Vader, Vredevorst.

Dames: En de heerschappij rust op Zijn schou ↗ ders En de heerschappij rust ↗ op Zijn schouders En de heerschappij ….. rust op Zijn schou - ders Je - - - zus ..

Heren: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige Vader, Vredevorst.

Dames: Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven; en de heerschappij rust op Zijn schouders. Heren: Wonderbare raadsman, Goddelijke held, Eeuwige Vader, Vredevorst.

Ere zij God!

Ere zij God Ere zij God in de hoge, in de hoge, Ere zij God Ere zij God, ere zij God in in de ho- ge. Vre- de op aar- de, de ho- - ge, vrede op aarde. Vrede!

vre- de op aar- de, in de men- sen een wel- be- ha- - gen Vrede op aar-de, in men- sen een welbe Ere … ha-gen. Ere zij God

(Ere) zij God in de ho- ge, ere zij God in de ho- ge. Ere zij God, ere zij God in de ho-ge. Vrede op aar- de, vrede op aar- de, Vrede! Vrede!

vrede op aar- de, vre - de op aar - de, in de men – Ere zij God, vred’op aar - de! sen, de men - sen, een welbe- ha -gen, In de men - - in de mensen, een welbehagen, een welbeha- - gen - sen, de men – sen een wel be - ha - - gen

Ere zij God Ere zij God in de hoge, in de hoge, Ere zij God Ere zij God, ere zij God in in de ho- ge. Vre- de op aar- de, de ho- - ge, vrede op aarde. Vrede!

vre- de op aar- de, in de men- sen een wel- be- ha- - gen Vrede op aar-de, in men- sen een welbe ha-gen. A - men

A - - - men A - - men A - - men A – men, (4) A - - men

Ik ben