De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Schriftlezing: Handelingen 9: 1 – 11 Galaten 1 :

2 Psalm 40: 4 en 7 Ik breng de blijde boodschap van uw recht
Vers 4 Ik breng de blijde boodschap van uw recht aan al wie U zijn toegedaan, dat zij uw wonderen verstaan in 't woord dat Gij mij op de lippen legt. Ik spreek dat woord met klaarheid, opdat uw trouw en waarheid door elk begrepen wordt. HEER, ik weerhoud mij niet, maar loof U in mijn lied met een blijmoedig hart.

3 Psalm 40: 4 en 7 Laat wie uw heil beminnen hier en nu
Vers 7 Laat wie uw heil beminnen hier en nu in U verheugd zijn, U ter eer uitroepen: groot is onze HEER! Laat wie U zoeken jubelen in U! Al leef ik in ellende, de Here zal het wenden, de Heer ziet naar mij om. Gij die mijn helper zijt, mijn God die mij bevrijdt, o toef niet langer, kom!

4 Gezang 483: 1 en 4 (LB) Gij die alle sterren houdt
Vers 1 Gij die alle sterren houdt in uw hand gevangen, Here God, hoe duizendvoud wekt Gij ons verlangen! Ach, ons hart is verward, leer het op uw lichte hoge rijk zich richten.

5 Gezang 483: 1 en 4 (LB) Christus, stille vaste ster,
Vers 4 Christus, stille vaste ster, o Gij licht der lichten, waarnaar wij van her en der onze schreden richten, - geef ons moed; 't is ons goed U te zien, Getrouwe, uw hoog rijk te aanschouwen.

6 ELB 346: 1 en 2 Ik wil zingen van mijn Heiland,
Vers 1 Ik wil zingen van mijn Heiland, van zijn liefde, wonder groot, die zichzelven gaf aan 't kruishout en mij redde van de dood. Refrein Zing, o zing van mijn Verlosser, met zijn bloed kocht Hij ook mij, aan het kruis schonk Hij genade, droeg mijn schuld en ik was vrij.

7 ELB 346: 1 en 2 'k Wil het wonder gaan verhalen,
Vers 2 'k Wil het wonder gaan verhalen, hoe Hij op zich nam mijn straf; hoe in liefde en genade, Hij 't rantsoen gewillig gaf. Refrein Zing, o zing van mijn Verlosser, met zijn bloed kocht Hij ook mij, aan het kruis schonk Hij genade, droeg mijn schuld en ik was vrij.

8 Psalm 139: 3 en 6 Waar zou ik vluchten voor uw Geest?
Vers 3 Waar zou ik vluchten voor uw Geest? Gij sluit mij in, ik ben bevreesd. Gij legt uw hand op mij, Gij zijt zo dichtbij met uw majesteit, zo ver en zo met mij verbonden: hoe kan ik uw geheim doorgronden?

9 Psalm 139: 3 en 6 Wanneer ik mij geborgen dacht
Vers 6 Wanneer ik mij geborgen dacht in 't vallend duister van de nacht, werd dan de nacht niet als het licht? Hier lig ik voor uw aangezicht, o God, hoe licht is zelfs het duister, de nacht een dag die blinkt van luister.

10 Psalm 103: 3 Hij is een God van liefde en genade,
Vers 3 Hij is een God van liefde en genade, barmhartigheid en goedheid zijn de daden van Hem die niet voor altijd met ons twist, die ons niet doet naar alles wat wij deden, ons niet naar onze ongerechtigheden vergeldt, maar onze schuld heeft uitgewist.

11 Gezang 430: 4, 5 en 6 ‘k ging verdwaald langs vele wegen,
Vers 4 ‘k ging verdwaald langs vele wegen, ik zocht U wel, maar vond U niet, ik ging verblind het duister tegen, ik minde wat de wereld biedt. Nu hebt Gij zo mijn hart gewend, dat ik U heb herkend.

12 Gezang 430: 4, 5 en 6 Hoe moet ik, hemelzon, U danken
Vers 5 Hoe moet ik, hemelzon, U danken voor 't licht dat Gij mij hebt gebracht? Gij hebt mijn ziel, die arme, kranke, voorgoed genezen van de nacht. Gij kuste met uw gouden mond, o zon, mijn ziel gezond.

13 Gezang 430: 4, 5 en 6 Blijf, Heer, mij met uw gunst genegen,
Vers 6 Blijf, Heer, mij met uw gunst genegen, dat ik niet weer verdwalen zal; houd Gij mijn voeten op uw wegen, dan brengen zij mij niet ten val. O licht, dat op mijn leven viel, verlicht mij lijf en ziel.

14 ELB 203: 1 t/m 4 Genade, zo oneindig groot,
Vers 1 Genade, zo oneindig groot, dat ik, die 't niet verdien het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan 'k zien.

15 ELB 203: 1 t/m 4 Genade, die mij heeft geleerd
Vers 2 Genade, die mij heeft geleerd te vrezen voor het kwaad. Maar ook, als ik mij tot Hem keer, dat God mij nooit verlaat.

16 ELB 203: 1 t/m 4 Want Jezus droeg mijn zondelast
Vers 3 Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.

17 ELB 203: 1 t/m 4 Als ik daar in zijn heerlijkheid
Vers 4 Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond.

18 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg"

Verwante presentaties


Ads door Google