De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: 1 Samuël 5: 1 t/m 6: 12

2 Psalm 92: 1 en 2 Waarlijk, dit is rechtvaardig
Vers 1 Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den HERE prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied waardig. Wij loven in de morgen uw goedertierenheid, ook als de nacht zich spreidt houdt ons uw hand geborgen.

3 Psalm 92: 1 en 2 Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep,
Vers 2 Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep, die zelf de adem schiep waarmee Hij wordt geprezen; laat alom musiceren, met stem en instrument, maak wijd en zijd bekend de grote naam des HEREN.

4 Psalm 92: 3 Gij hebt mij door uw daden, o HERE God, verheugd.
Vers 3 Gij hebt mij door uw daden, o HERE God, verheugd. Mijn hart is vol van vreugd, ik juich om uw genade. Hoe groot zijn uwe werken, de werken uwer hand, Gij houdt het volk in stand. Gij zult hun hart versterken.

5 ELB 241: 1 en 2 Wees stil voor het aangezicht van God,
Vers 1 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag, en kniel nu voor Hem neer, die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt.

6 ELB 241: 1 en 2 Wees stil, want de heerlijkheid van God
Vers 2 Wees stil, want de heerlijkheid van God omgeeft ons in dit uur. Wij staan nu op heilige grond, waar Hij verschijnt met vuur. Een eeuwigdurend licht straalt van zijn aangezicht.

7 Gezang 169: 6 (LvdK) Zingt dan de Heer, stemt allen in
Vers 6 Zingt dan de Heer, stemt allen in met ons die God lof geven: Hij schiep ons voor een nieuw begin, hoeveel wij ook misdreven. Hij riep ons uit de nacht in 't licht van zijn genadig aangezicht. In Christus is ons leven!

8 ELB 262 Uw Woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad.
Uw Woord is een lamp, uw Woord is een licht.

9 Psalm 97: 3 en 5 De hemel, HEER, verbreidt alom uw majesteit,
Vers 3 De hemel, HEER, verbreidt alom uw majesteit, uw glorie komt getogen voor aller volken ogen. Hen, die zich wendden tot een beeld, een leugengod, hebt Gij beschaamd, o Heer; gij goden, buigt u neer: Hij heeft uw macht geknot.

10 Psalm 97: 3 en 5 Gij die God liefhebt, haat hetgeen Hem tegenstaat.
Vers 5 Gij die God liefhebt, haat hetgeen Hem tegenstaat. Hij heeft zijn hart ontsloten voor al zijn gunstgenoten. Hij redt u uit de hand van die u overmant; uw leven is bewaard bij Hem die heerst op aard; de HEER strijdt aan uw kant.

11 Gezang 444: 1, 2 en 3 (LvdK) Grote God, wij loven U,
Vers 1 Grote God, wij loven U, Heer, o sterkste aller sterken! Heel de wereld buigt voor U en bewondert uwe werken. Die Gij waart te allen tijd, blijft Gij ook in eeuwigheid.

12 Gezang 444: 1, 2 en 3 (LvdK) Alles wat U prijzen kan,
Vers 2 Alles wat U prijzen kan, U, de Eeuwge, Ongeziene, looft uw liefd' en zingt ervan. Alle englen, die U dienen, roepen U nooit lovensmoe: 'Heilig, heilig, heilig' toe!

13 Gezang 444: 1, 2 en 3 (LvdK) Heer, ontferm U over ons,
Vers 3 Heer, ontferm U over ons, open uwe Vaderarmen, stort uw zegen over ons, neem ons op in uw erbarmen. Eeuwig blijft uw trouw bestaan - laat ons niet verloren gaan.

14 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Vers 1 Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord is het pad, de weg waarop ik ga, zolang U mij adem geeft, zolang als ik besta. Ik zal niet meer vrezen, want U bent bij mij. Heer, ik bid U, blijf mij nabij.

15 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Vers 3 Heer, U bent mijn kracht, de Rots waarop ik bouw. Heer, U bent mijn waarheid, de vrede van mijn hart. En niets in dit leven zal ons scheiden, Heer; zo weet ik mij veilig, want uw hand laat mij nooit los. Van wat ik misdaan heb, heeft U mij bevrijd en in uw vergeving leef ik nu.

16 Weerklank 439: 1, 3 en 4 Vader van het leven, ik geloof in U.
Vers 4 Vader van het leven, ik geloof in U. Jezus, de Verlosser, wij hopen steeds op U. Kom hier in ons midden, Geest van liefde en kracht, U die via duizend wegen ons hier samen bracht; en op duizend wegen zendt U ons weer uit, om het zaad te zijn van Gods rijk.

17 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google