DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Gezegend wie op God vertrouwt
Romeinen Maar niet allen hebben aan het evangelie gehoor gegeven. Want Jesaja zegt: Here, wie heeft geloofd wat hij van ons hoorde? 17 Zo is dan.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
Één GOD, één stad, één kerk!
Levend Water (= de Heilige Geest)
De allergrootste liefde
DE GEMEENTE Jezus wil ons leiden naar,de tot volle wasdom gekomen volheid van Christus. Zalige gemeente van de Here Jezus Blessed, gezegend, bevoorrecht.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
De wapenrusting van God 2. WELKE STRIJD?.
Welkom.
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
4 De kracht van de Geest.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Vaderdag 2013.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
God en ons.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
HOEZO BIDDEN?.
Romeinen Denken en Dienen. En verder zegt Jesaja 11: De wortel van Isaï zal er zijn en Hij die opstaat om heerschappij te voeren over de heidenen,
Romeinen Denken en Dienen.
Deel II verzoening.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
4 mei 2014 Zoetermeer 4 mei 2014 Zoetermeer. 1Timotheüs 6 12 Strijd DE GOEDE STRIJD DES GELOOFS, grijp het eeuwige leven, waartoe gij geroepen zijt.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Van boven bekeken – 4 – 27 oktober Van b0ven bekeken … Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
GOED NIEUWS.
Alles komt door U of niet…?
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
Hartelijk welkom in deze dienst
Paulus’ bediening.
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Wij verdienen Zijn genade niet! 10 zoals geschreven staat: Er is niemand rechtvaardig, ook niet één, 11 er is niemand die verstandig is, er is niemand.
Romeinen Denken en Dienen.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
10 juli 2014 Bodegraven 1. 2 terugblik (1Kor.15:1-11)  1-4: het ABC van het Evangelie: Christus gestorven, begraven en ten derde dage opgewekt (naar.
de Heilige Geest van de Hemelse God
Strijd tegen de zonde?.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Hebreeën 8 1 De hoofdzaak van ons onderwerp is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is ter rechterzijde van de troon der majesteit in de.
Welkom in de samenkomst
Welkom op TOV!.
Sola Scriptura - alleen de Schrift Solus Christus – alleen Christus Sola Gratia – alleen genade Sola Fide – alleen geloof Soli Deo Gloria – alleen GOD.
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
11 En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Rotterdam. Romeinen 9 19 Gij zult nu tot mij zeggen: Wat heeft Hij dan nog aan te merken? Want wie wederstaat zijn wil? Gr. BOULÉMA = raad,
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Leerdienst n.a.v. Zondag 1 A. Naar de kerk - ook om te leren B. Alles in Christus C. Levenslang: ellende, verlossing, dankbaarheid.
Transcript van de presentatie:

DE KRACHT DIE IN ONS WERKT

Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen die het geloven, gered worden. ‘gered’ Gr.: sozo = hersteld, vervuld, heelheid, gezond, gezegend, volheid

Romeinen 10: Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered. 11 Want de Schrift zegt: ‘Wie in hem gelooft, komt niet bedrogen uit.’

Efeziërs 3:20 20 Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, 21 aan hem komt de eer toe, in de kerk en in Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Amen.

2 Corinthiërs 12:9 9 maar hij zei: ‘Je hebt niet meer dan mijn genade nodig, want kracht wordt zichtbaar in zwakheid.’ Dus laat ik mij veel liever voorstaan op mijn zwakheid, zodat de kracht van Christus in mij zichtbaar wordt.

Mattheüs 25:29 Want aan een ieder, die heeft, zal gegeven worden en hij zal overvloedig hebben. Maar wie niet heeft, ook wat hij heeft, zal hem ontnomen worden.